kıs çenem esahmı .opuyorumnanaktan.gelcen mi..ay çoksevindirik oldummalkisalkisalkisbenim haberim oldu, bir aksilik çıkmazsa bana da yeriniz var mı opuyorumnanaktan
kıs canom ağzını hayra aç yaff:mymeka:inşallah bi aksilik çıkmaz çenebazzz
Birkaç kez okudum yazılanları ama anlıyamadım ne zaman bu buluşma yahuuuuukafamçokkarıştı
ağlama yaf kıyamam gel öpemmŞenizNİYE VURUYON ,UFACIK ÇOCUĞA YAA ,senağlamaİNŞALLAH DEDİK YA İŞTEEEE
bekliyoruz çenem..opuyorumnanaktaninşallah kedim canom, hepinizle tanışmayı çok isterim opuyorumnanaktan
sonunda gün kondu ya,geç olsun,güç olmasın diyoz nedek ablamkaydirigubbakcemilesanırım haftaya cumartesi ye kaldı
inşallah kedim canom, hepinizle tanışmayı çok isterim opuyorumnanaktan
ctesı bulusuyos dıme sımcık
lıste yapalım
panter
rosum
beyaz
cano
haydec
kısmetsiz kedı
cenebaz
...
baska gelen warmıdır??
canım ya ben size bişey demedim pekmez yapma sırası alınıyor.eşimde hafta sonu rahat diye cumartesiye almış..ben sanırım bu sefer aranızda olamıcam..çok istediğim halde malesef.ogün pekmeze gircem tekrar.artık fotolardan bakarım..erkenden bildireyimde haberiniz olsun...:gitme:
haydecım ck uzuldum yhaaa:çok üzgünüm:
evet tatlım bende çok üzüldüm.:gitme:
canım ya ben size bişey demedim pekmez yapma sırası alınıyor.eşimde hafta sonu rahat diye cumartesiye almış..ben sanırım bu sefer aranızda olamıcam..çok istediğim halde malesef.ogün pekmeze gircem tekrar.artık fotolardan bakarım..erkenden bildireyimde haberiniz olsun...:gitme:
tüh yaa,çok üzüldüm ablacım:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?