doğum evinde mustafa güder iyi demiş bir arkadaş...bu mustafa güder isimli doktor olduğu iddia edilen şahıs bana ultrasonda bebeğimi bile göstermedi..rica ettim o bakarken..bir kere de ben bakabilirmiyim dedim..bana verdiği cevap aynen şöyle:burası özel değil bakamazsın! Ben başka yorum yapmayacağım siz anlayın artık..durumu olmayıp da doğum evine giden,özeline para yediremeyecek olan hamileleri düşünün..adam ekranı çevirip 1 kere bebeği göstermekten aciz..çok üzüldüm..soracak sorularım boğazıma düğümlendi..ağlamaklı oldum ve çıktım..eşim de o halimi görünce çok üzüldü,sinirlendi...ertesi gün altınovaya gittik..sami kemiğe..30 TL muayene ücreti alıyorlar ama insan gibi davranıyorlar..o yüzden doğumu da orada düşünüyorum..normal doğum farkı 550 TL imiş..memurlar için..sezeryan 750..işte böyle..ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN...İnsaflıların eline düşürsün..
emel82 arkadaşım verdiğin bilgiler için teşekkür ederim ben hala doktor arıyorum şu an istanbul dayım ay sonu ada ya taşınacağız benim edindiğim bilgilere göre altınova da sami kemik ada tıp ta sadık akbıyık varmış ad tıp nasıl bi bilgin var mı nasıl davranıyorlar ücret falan .teşekkürler