canım çuk güzel çıkmışsınız iyide kaynatmışınız haa
dosluğunuz daim olsun kızlar
maşallah ALLAH baozmasın bu güzel dostluğunuzu
hepiniz süpersizniz arkadaşlar..
vay be bu ne güzellik bu ne hava,,ay sevsinler sizi...
kısmetsiz kedim.:1hug:roşum..:1hug:kızlar harika görünüyorsunuz..,görüntülerden ne kadar eğlendiğiniz görünüyor..:1shok:
hani bize sör verdiğiniz özel pozyerimseniben..sakın yandı görüntüler demeyin..senağlama
sabah sabah içim açıldı ohhhhhh.. her gününün böyle güzel neşeli geçsin..
tüm kızlar harikasınız..Şeniz
amanında amanın kim gelmiş...ergen anneleri gelmişa.s...greçekten sıkıntıların üstüne bu buluşma ilaç gibi geldi gerçekten..köftelerin bilem resmini çekmiştik emme,arkadaşımızın foto.mak. ile pc arasında bi fikir ayrılığı çıkmış:roflol:..beklemedeyizz.a.sOh ya ne güzel içim açıl dı tşekkürle kızlar bizlere de fotolarınızla seyrettirdiniz ,güzel bir günü...a.s.
köfteleri hiç göremedik ne ka çabuk yuttunuz öylekaydirigubbakcemile3
Ayriyeten bize özel fotoyu merak ettim de:jeyyar:
kırk bir kere maaşallah hepinizea.s.
o senün güzellüğün tatlumŞeniz...sende gel bebişinle....Eveeeeet,geldimsakaryanın güzel,nur yüzlü,fıstık ötesi güzelleriiiikaydirigubbakcemile3
Kısmetsizim,hep derim,ben seni yirimmmmcokacimcoook,Ne kadar şeker ve ne kadar güzel bi karusan sen haaaakaydirigubbakcemile5
Maşallahınız var, Allah dostluğunuzu bozmasın arkadaşlar...Bendenizi merak ediyodum...hepiniz çok sıcak,çok hoşsunuz..kaydirigubbakcemile5.İzmirden kucak dolusu sevgiler...:teytey:
amin ,,cümlemizin ki:)
merhaba sakaryanın güzel hatunları nasılsınız bakalım? karasuya beklerim hepinizi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?