Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
roşum, nilyy
amanın kimleri görüyom beeen,hoşgeldin şikerim
roşum bebişim napıyon yawyuşum ya kızlar havalarda iyce ısınsın arada akşam oturmalarıda yapsak ıııımmmh ne gözell
özledim bea.s.
Sakaryanın Islama köftesinin yanında kabağıda meşhurdur..Birgün katılın bizim buluşmamuza tadımlık değil doyumluk kabak ikram edelim..cokacimcoook
valla bendenizim haklı....her daim bekleriz buluşmalarımıza....
Gelirim hele öncesinde sarma olacaksa kesin gelirim.
Sarma ve kabak tatlısı varsa kesin gelirim.
Bu arada ıstanbuldere'yi neden dşünmüyorsunuz toplantı için ? benim fotograf çekmke için gittiğim ayrı bir cennet.
Barçman çok kilo verdim az almam lazım. Vitaminlerle alıyorum kiloyu, biraz da doğal alsam fena mı ?
Bu arada İstanbuldere'yi neden dşünmüyorsunuz toplantı için ? benim fotograf çekmke için gittiğim ayrı bir cennet.
Barçman çok kilo verdim az almam lazım. Vitaminlerle alıyorum kiloyu, biraz da doğal alsam fena mı ?
Bu arada ıstanbuldere'yi neden dşünmüyorsunuz toplantı için ? benim fotograf çekmke için gittiğim ayrı bir cennet.
Kedijimmm,beni de zayıflaaaatcokacimcoook,kötü adam kazen similisi koycektim ama patron burlarda dolanıyormuş duyduuma göreee,neme lazımlülülülülülü
Kedijimmm,beni de zayıflaaaatcokacimcoook,kötü adam kazen similisi koycektim ama patron burlarda dolanıyormuş duyduuma göreee,neme lazımlülülülülülü
he kız kelin ilacı olsa kendi göbeğeneeeee sürermiş...:roflol::roflol::roflol:Kedicik zayıflatma kısmına değil şişmanlatma kısmına bakıyor şekercokacimcoook
ayyyyy ne güzel bende sakaryadayım keşke haberim olsaydı da sizi tanıma fırsatım olsaydısenağlama