Sakarya egitim arastirma randevu

Yok istemediler. Özeldeki doktorum da istemedi. Siz adatıpta hangi doktora gidiyorsunuz?
Ben adatip yusuf beye gidiyorum ayrica medarda meryem hanima gidiyorum. Onlarda istemediler meryem hanim omurgasinda bakti ultrasonda ama boyle bir testten bahsetmedi. Ben fetal dna yaptirdim zaten temiz cikti sonucum ama omurga icin istedigi sey fetal dna da cikmiyormus.

Ben adatip yusuf beye gidiyorum ayrica medarda meryem hanima gidiyorum. Onlarda istemediler meryem hanim omurgasinda bakti ultrasonda ama boyle bir testten bahsetmedi. Ben fetal dna yaptirdim zaten temiz cikti sonucum ama omurga icin istedigi sey fetal dna da cikmiyormus.
Daha önceki gebeliğimde de istemediler. Yusuf bey e ben de gidiyorum. Memnun musunuz? Fetal DNA yı da yarın yaptıracağım. Siz fetal DNA ne zaman yaptırdınız? Hangi firma ve ücreti ne kadar acaba?

Sinan zorsu dan uzak durun. İletişim becerisi hiç yok. Soru soramıyorsun tersliyor, hasta mahremiyeti yok. Emin Levent hoca çok nazik. Senden başka kimse odaya giremiyor. Başka doktora da gitmedim zaten
Ya normalde özele gidiyorum dedm devlettede bi doktor olsum girişim olsun ne olur ne olmaz die.. odaya girmemle çıkmam bir oldu 2 dk muayene etti o kadar soru sormadı bile son adet tarihimi bile sormadı düşün benle beraber 3 kişi ordaydık hızlı hızlı yaptı aynrıtlıya randevu al dedi gönderdi. Sinir oldum gerçekten

Daha önceki gebeliğimde de istemediler. Yusuf bey e ben de gidiyorum. Memnun musunuz? Fetal DNA yı da yarın yaptıracağım. Siz fetal DNA ne zaman yaptırdınız? Hangi firma ve ücreti ne kadar acaba?
Ben cok memnunum onceki dogumunu yusuf bey yapti simdide onda yapacagim nasipse. Ben 14. Hafta yaptirdim fetal dna genoks firmasina 13bin 500 fiyati.5gunde cikti.

Ya normalde özele gidiyorum dedm devlettede bi doktor olsum girişim olsun ne olur ne olmaz die.. odaya girmemle çıkmam bir oldu 2 dk muayene etti o kadar soru sormadı bile son adet tarihimi bile sormadı düşün benle beraber 3 kişi ordaydık hızlı hızlı yaptı aynrıtlıya randevu al dedi gönderdi. Sinir oldum gerçekten
Ilgisiz kaba bir doktor.

Şöyle ki benim ikili testimi yaptıracağım zaman 4 ten sonra diye doktor gitmişti, Salı günü gel dedi. Salı günü gittiğimde sekreteri yapamadı işlemleri. Orada bile sinirlenmedi emin bey.

Şuanda kaç haftalıksınız. Cinsiyetiniz belli oldu mu? Yusuf bey bana tahminde bulundu ama değişir mi bilmiyorum.
Benim fetal dna da cinsiyeti ogrendik. Yusuf beyde yanilmaz 15. Haftadan sonra yanilma olmaz sanmam. Ben meryem hanimda gordum net cinsiyeti. Yusuf beye randevuma daha var .

X