vayyyy köftecismail önceki hafta oradaydım... kabak tatlısını öneririm : ) yalnız tadımlık veriyorlar... : (
Sen tam bir boşnak güzelisin,boy pos muhteşemsin yeminle gıııı,o gözleri de görmedim sanma fıssstıkkksengözlerimebaksanab
Bayıldım yaa başlığı yadırgadım açıkçası çünkü gördüğüm bayanların hepsi birbirinden cici hoş ve tatlı hele gülümserken bazılarınız o kadar masum öyle duru çıkmışki inanın hepinize maşallah dedim.. Bir sözüm vardır herzaman doğru yere giden"Kişi kendinden bilir işi" Boşverin kolay kolay kurulmaz dostluklara arkadaşlıklara sarılın dört elle..İzmirden hepinize sevgilerimi gönderiyorum hep böyle gülen resimlerinizle karşımıza gelin olurmu ..Maşallah
ya ben çok kıskandı8m yaa benimde orda olmam lazımdı ya
neyse başka sefere artık baya bi uzun zamandır giremiyorum kızlar eşimin tayini çıktı karasuya belki bundan sonrada bize bekleriz denize pikniğe karasuya ne dersiniz?
nası yani bis tatlı değelmiyiz şincimirmirmirmirsositososito
ya hafta sonu sakaryadaydım.....
süpersiniz keşke bende orda olsaydım çok güzelsiniz harikasınız.....
hep böyle yüzünüz gülsün.....
sakaryam canım benim çark caddesini ve çark mesireyi çok özledim.....
bilgecim fotolar için çok tşk.bidanem emeğine sağlık ,çıtır barbim benim...
Bilgecim seni resimlerden de olsa tanıdığıma sevindim.:1hug:
..a.s.
senin daimi suskunluğun acaba muhabbetlerimizden sıkılıyomu hissi veriyo bana açıkçası üzülüyorum içten içe ama sonradan burdan yaptığın bu yorumlarla içime inan su serpiliyo oda susmuş olsada muhabbetlerimize katılmamış olsada en az bizim kadar keyifli bi gün geçirrmiş diyorum seviniyorum inansüprizzzzz
Çok gÜzel bİ gÜndÜ
dolu doluuu anlar:) ÖzlemİŞİm sİzİ kızlar,Şİmdİ hızımı alamayıp yenİ bİ buluŞma topİcİmİ aÇsam dİyorum:)))
bİlge bebİŞŞ tanıdıgıma Çok sevİndim seni
Gelelim Bilgeme,kıs ben senin yanağını ısırırım,ham yaparım,kızıma da yalatırım ona göre,vallah Pınar Altuğ senin yandan yemişin:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?