• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Örgü Sakallı ipten farba(süper)

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
Alıntı:
filizim kullanıcısından alıntı Mesajı göster
Hayır neden kızayım o senin görüşün ama ben öle düşünmüyorum.Bu yapılan işi yakından görsen böle düşünmezdin zaten....Ben isteyenlere fikir olsun diye oydum zaten.Sana basit geliyorsa bakma..
Kusurabakma da, herkes ''ay ne güzel muhteşem'' demek zorunda değil..
''sana basit geliyorsa bakma'' gibi bir tabir de kullanmaman daha doğru olur.

Bana da basit geldi üzgünüm ve bakmış bulundum bir kere.
Sanki duvara şal asmış gibi.
Ama herkesin zevki farklı tabii.
Sen beğendiysen yaptır güle güle de kullan..Olay bu..
__________________canım kırılmanı istemem ama daha güzel olabilirdi ben şahsen bunu beğenmedim

kendi evimde yok zaten ben çok beğeniyorum komşumun bu yinede her görüşe saygı duymak lazım..

Bence hoş olmamış..
Ben bunu yapsam annem taktırmaz kaydirigubbakcemile
Yinede emeğinize sağlık ;))

ya kızmayın ama. Sanki 3 tane şalı almış korneşe takmışın gıbı duruyor sankı.....:delphin:

bence çok hoş..
hiçde şal gibi falan durmuyor çok şık gerçekten. yapabilsem yaparım ama nerdeee kaydirigubbakcemile2

canım değişik olmuş yakından çekebilirsen birde nasıl yapılmış yazasan sevinirim.

Yahu arkadaslar ;cok hos olmayan seylere bile sirf kirmamak adina ve emege saygimizdan paylasim icin tskler , ellerine saglik diyoruz.Begenen begenir begenmeyendende allah razi olsun aklinialirimsmile

Paylasimdan faydalanmak isteyenlere sunulmustur..
Komsunun ellerine saglik arkadasim, güzel fikir, yapmak isteyen arkadaslar varsa kolay gelsin.

Yahu arkadaslar ;cok hos olmayan seylere bile sirf kirmamak adina ve emege saygimizdan paylasim icin tskler , ellerine saglik diyoruz.Begenen begenir begenmeyendende allah razi olsun aklinialirimsmile

Paylasimdan faydalanmak isteyenlere sunulmustur..
Komsunun ellerine saglik arkadasim, güzel fikir, yapmak isteyen arkadaslar varsa kolay gelsin.

Hay ağzına sağlık canım ya milllete iyilikde yaramıyor walla...mafoldumben

daha yakından çekseydin kesike.güzel gözüküyor uzaktann ama yakındanda bir görsekolurmu

bu modeli değil ama fikri beğendim
aynen sakallı ip ile boşluksuz yani sıkı bir şekilde örülebilir
paylaşım için teşekkürler:)

Back