- 2 Ağustos 2013
- 35.580
- 109.248
- 798
BurdayımSahuru bekleyenler bekleyememişler
Gitmisler
Hayirli sahurlar uykuda nasil tatliNiyetlenmeme son 2 gun insallah.
Ama acliktan uyandim resmen. Gelmisken selam vereyim dedim. Tek gozum kapali ki uykum kacmasin.
Hayirli sahurlar hanimlar.
Ajjajjaja benim hormonlar tavanKız ne üzülüyosun ya kendine acımayana biz ne acıyacaz?
Hayirli sahurlar tatli ruyalar KuzumBugün erken yedik kızlar yarın ders varr uyarayım ben seviyorum sizleri
Kızlar yiğenimin oyuncak bebeğinin saçına böyle dağınık topuz tarzı bişi yaptım nasıl sizce?
Süpermiş, ben de oğlumun saçına yaptım geçen ama fotoğraf çekemeden dağıldı.Kızlar yiğenimin oyuncak bebeğinin saçına böyle dağınık topuz tarzı bişi yaptım nasıl sizce?
Uzun mu saçları?Süpermiş, ben de oğlumun saçına yaptım geçen ama fotoğraf çekemeden dağıldı.
ŞahaneKızlar yiğenimin oyuncak bebeğinin saçına böyle dağınık topuz tarzı bişi yaptım nasıl sizce?
Kız bit kadar şeye yapmak daha zor bence gayet başarılıAslında çok teknik çalışılmış saçlar ama fotoğraftan belli olmuyorgelin saçı yapılır
Kız sorma vallaha normal saçtan daha zor. Zaten saçta değil ki naylon bi şeyKız bit kadar şeye yapmak daha zor bence gayet başarılı
Bu gece sahura kalkmıycam yarın diş randevum var. Çok korkuyorumSahurda neler pisirdiniz fikir olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?