Sahuru Bekleyen Var Mı?

Ayyy çocukluğumun Ramazanlari,o zamanlar herşey çok güzeldi.Her akşam birilerine gidilirse,sofralar kurulur,misafirler ağırlanırdi.Şimdi hiç tadı yok.

Ayyy çocukluğumun Ramazanlari,o zamanlar herşey çok güzeldi.Her akşam birilerine gidilirse,sofralar kurulur,misafirler ağırlanırdi.Şimdi hiç tadı yok.
Ahh arkadaşım o günlerinözlemini bende duyuyorum. Şimdi sahurumuzu annem kız yapıyoruz.

Guneykarımkure kekremsi keci senmisin?
Senin gibilere kızdıgımızı mı sanıyorsun gercekten:) Hadii ciddi olamazsın, biz sizi bir kelimenizden tanırız, hazımsızlıgınızdan, kıpırdanmanızdan.Git sen ovundugun, bizim yemediğimiz pirzolanı kemir "senin dinin sana, benim dinim bana"

Kuzum hic korkma beta icin daha cok yeni onemli olan iki gun sonra kan verdiginde eger yuzde 60 yukselmisse Tamam bu is insallah hersey guzel olur hakkinda surpriz bebegine kavus
Heralde artık Magnifiaque de uyumadan sahuru yapmıştır dimi sweet
Onu uyutmamak için uykusuz kaldım
Allah razi olsun koca yurekli cemos uyumadin ama uykucu ben gene iyi dayandim
Valla sesi kesildi hamur mayalandı mı magni uyudu mu
Alarm Kurdum saniyordum kurmamisim
Benim hic birseyi takmayan canim manyak kocam da call Of duty oynayarak sakin sakin beni uyandirmaya calisiyordu
Bir anda sicradim bir uyandim Annem ne gorem 1.30 saat kalmis
Kalktim gotume motor baglamis gibi herseyi hazirladim hamur mayalanmis Cok sukurler alnimin akiyla atlattim ajjajajjaja

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…