- 24 Kasım 2021
- 67
- 53
- 18
- 28
Kötü bi insan değilsin belli bazı şeylerin farkındasın guzel kardeşim fakat Allah bizim nekadar günahkar kullar olduğumuzu biliyor ve böyle zamanlar yaratmış kandil ramazan 3 aylar vb.seyler bizi affetmek için 11 ay günahkarsın bu ay tövbe et bari bu ay dua isteyen yokmu duasını kabul edeyim yokmu tövbe etmek isteyen diye evet biz çok gunahkariz amaRamazanin sebebi tadiyla tuzuyla veya heyecanla hic bir alakasi yok ama.
Yanlis anlasilmasin Ben ne oruc tutuyorum nede müslümanim. Ama gercekten bu tiyatrolar beni son zamanlarda acayip rahatsiz ediyor. Birden sözde herkes süper müslüman, 11ay herkes herkesin arkanda konusuyo, alkol kullaniyor zina isliyor yalan söylüyor. Ve sadece o bi ramazan ayinda 99,9999 biiiirden namaz kiliyor, (gercekten kiliyorsa) orucmus camiymis artik hepsi show artik alem ettiniz bu ayi. Tüm Gece uyanik kalin, Sonra ayi gibi doldururun karninizi Sonra 5 kadar Yatin „ooooch iki Saat Sonra iftar“
Ah ahhh
Neyse anlayana Gitsin bu mesaj
Hadi Simdi kizma zamaniiicoooook kötü bi insanim degil mi…
Cok güldümyaaaaa herkesYaaa dogruyu söyleyince böyle oluyor .. Canlar size Hayirli sahurlar Cok yagli yemeying
Bu arkadaş ne diyi
Ayy bir demlik yapıyorum sadece ben içiyorumOf benim çayım bitti ya
Hava ılık ılık esiyo balkona çıkıp çay içecektim
Ben karıştırdım heralde yeniyim kusura bakmayinKuzum selizay bizden o sadece cevap vermiş sanane bizden diye
Olsun anladık bizBen karıştırdım heralde yeniyim kusura bakmayin
Pardon kardeşim yanlışlıkla sana geldiKötü bi insan değilsin belli bazı şeylerin farkındasın guzel kardeşim fakat Allah bizim nekadar günahkar kullar olduğumuzu biliyor ve böyle zamanlar yaratmış kandil ramazan 3 aylar vb.seyler bizi affetmek için 11 ay günahkarsın bu ay tövbe et bari bu ay dua isteyen yokmu duasını kabul edeyim yokmu tövbe etmek isteyen diye evet biz çok gunahkariz ama Allahin merhameti günahlarımızdan çok büyük ve selam
Ben hiç bilmiyorum girmedim hiç bunu ama dikkat ederim kuzumParem isme dikkat et dua gruplarında da çok dolaşıyor
İnançsızim dedi şimdi vebal almayalım herkese okuyoruz ben emin olamam bu kişiden.
Amaç neki yani inanmayan insan inanmaz bukadar basit şeytan kışkırtıyor işte Allah affetsin üzüldümOlsun anladık biz
O kötü seyleri yazan engellendi suanlik kimse yok
Bi konuşsaydık derdi neymiş böyle uzak kalıyorlar dinden ne diyeyimAmaç neki yani inanmayan insan inanmaz bukadar basit şeytan kışkırtıyor işte Allah affetsin üzüldüm
Ayy boşver herkesin inancı kendine ne dediğini de bilmiyor zaten boşuna günaha girmeyelimBi konuşsaydık derdi neymiş böyle uzak kalıyorlar dinden ne diyeyim
Uçmuş zaten
Aynen canımAyy boşver herkesin inancı kendine ne dediğini de bilmiyor zaten boşuna günaha girmeyelim
Bizde çok çay içiyoruz ya ben yine normalimde annemler çok fenaAyy bir demlik yapıyorum sadece ben içiyorum
Caysiz yapamıyorum ben asla
Bide bende sigara içiyorum alışkanlık işte çay sigara
Cuğara içmeye çıkmıştım balkona
Ee normal. Ne gerek vardı yani iş olsun.Uçmuş zaten
Parisiimm ramazan kırmızısı olmıuşsjnnnBen hiç bilmiyorum girmedim hiç bunu ama dikkat ederim kuzum
Ahahahha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?