- 3 Aralık 2019
- 4.306
- 17.092
- 258
Güzelliğim sende uyumamissin
Hayırdır bebek mi uyutmadi
Hoşgeldin
Hoş buldum gece gece uyandım yedim dağıtımı bakayım dedim pat diye daldım konuya anam gavga varBiz uyumadık parem birde kavga çıktı
Sen uyuyup mu geldin
Ben seni hiç banlı görmedim heralde yaBen burdayım daha
Olaysız günümüz yok şükürHoş buldum gece gece uyandım yedim dağıtımı bakayım dedim pat diye daldım konuya anam gavga var
İyi yapmışsınÇok şükür uyuyor sincabım. Tüm yavrular mışıl mışıl uyusun inşallah.
Gebelik, emzirme derken 2 yıl sonra oruç tutabileceğim ramazana erişmişim, heyecandan uyuyamadım.Gerçi şimdi de 3 gün sonra niyetlenebileceğim ama eşime eşlik edeyim istedim.
Biz sahurumuzu yaptık mutfakta temizledim içim rahat ohh mis size kolay gelsin güçlü kardeşlerim benimAfiyet olsun
Amin Allah kabul etsin
Ayy sıcacık ne güzel olur pide de çıkartırlar belki
Hamile kaldıktan sonra duruldum yoksa hep gidiyodumBen seni hiç banlı görmedim heralde ya
Rabbim ramazanı şerifin hürmetine tümm bekleyenlere nasip etsin canım. En büyük duamNe güzel ileride banada nasip olur inşallah
Bu arkadaş ne diyiOruc tutmak, birine eslik etmekle ne alakasi var
Ben daha evlide değilim gerçi. İlerisi için dua ediyorum o yüzdenRabbim ramazanı şerifin hürmetine tümm bekleyenlere nasip etsin canım. En büyük duamBizde bekledik, şükürler olsun kavuştuk. Darısı isteyen herkesin başına.
İlk sahura neler hazırladınız kızlar. Ben yumurta pişirdim. Birde peynir zeytin falan :)
Ben genelde tost yapıyorum.Rabbim ramazanı şerifin hürmetine tümm bekleyenlere nasip etsin canım. En büyük duamBizde bekledik, şükürler olsun kavuştuk. Darısı isteyen herkesin başına.
İlk sahura neler hazırladınız kızlar. Ben yumurta pişirdim. Birde peynir zeytin falan :)
Canı sıkılıyo onun boşverBu arkadaş be diyi
Of benim çayım bitti yaBen genelde tost yapıyorum.
Yanına domates,salatalık,zeytin.
Birde bir tane meyve yiyorum elma varsa işte mevsim meyvesi.
Bol su asla caysiz olmaz
Parem isme dikkat et dua gruplarında da çok dolaşıyorBu arkadaş ne diyi
Kötü bi insan değilsin belli bazı şeylerin farkındasın guzel kardeşim fakat Allah bizim nekadar günahkar kullar olduğumuzu biliyor ve böyle zamanlar yaratmış kandil ramazan 3 aylar vb.seyler bizi affetmek için 11 ay günahkarsın bu ay tövbe et bari bu ay dua isteyen yokmu duasını kabul edeyim yokmu tövbe etmek isteyen diye evet biz çok gunahkariz ama Allahin merhameti günahlarımızdan çok büyük ve selamYa bir şey dicem, sana ne?
1 haftadır gece 2-5 nöbetindeydik. Azı dişleri pırtladı yavrumun. Belki de onun rahatlığıyla bu gece uyudu. Bir iki güne o da yine ayağa diker.İyi yapmışsın
Heyecanı yetti çok şükür bende bu gece niyet edemicem ama tadını cikartayim dedim
Herkesin bebesi uyutmuyor maşallah sincaba
Bende börek yaptım kahvaltılık yanınaRabbim ramazanı şerifin hürmetine tümm bekleyenlere nasip etsin canım. En büyük duamBizde bekledik, şükürler olsun kavuştuk. Darısı isteyen herkesin başına.
Kuzum selizay bizden o sadece cevap vermiş sanane bizden diyeKötü bi insan değilsin belli bazı şeylerin farkındasın guzel kardeşim fakat Allah bizim nekadar günahkar kullar olduğumuzu biliyor ve böyle zamanlar yaratmış kandil ramazan 3 aylar vb.seyler bizi affetmek için 11 ay günahkarsın bu ay tövbe et bari bu ay dua isteyen yokmu duasını kabul edeyim yokmu tövbe etmek isteyen diye evet biz çok gunahkariz ama Allahin merhameti günahlarımızdan çok büyük ve selam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?