Sahuru Bekleyen Var Mı?

Güzelliğim sende uyumamissin
Hayırdır bebek mi uyutmadi

Çok şükür uyuyor sincabım. Tüm yavrular mışıl mışıl uyusun inşallah.

Gebelik, emzirme derken 2 yıl sonra oruç tutabileceğim ramazana erişmişim, heyecandan uyuyamadım. Gerçi şimdi de 3 gün sonra niyetlenebileceğim ama eşime eşlik edeyim istedim.

İyi yapmışsın
Heyecanı yetti çok şükür bende bu gece niyet edemicem ama tadını cikartayim dedim
Herkesin bebesi uyutmuyor maşallah sincaba

Ne güzel ileride banada nasip olur inşallah
Rabbim ramazanı şerifin hürmetine tümm bekleyenlere nasip etsin canım. En büyük duam Bizde bekledik, şükürler olsun kavuştuk. Darısı isteyen herkesin başına.

İlk sahura neler hazırladınız kızlar. Ben yumurta pişirdim. Birde peynir zeytin falan :)

Ben daha evlide değilim gerçi. İlerisi için dua ediyorum o yüzden Nasipse hayırlısıyla önce güzel bir yuva sonrada sağlıklı bi bebeğim olur inşallah
Bende kahvaltılıkla geçiştirdim ya. Çokta kasmaya gerek yok

Ben genelde tost yapıyorum.
Yanına domates,salatalık,zeytin.
Birde bir tane meyve yiyorum elma varsa işte mevsim meyvesi.
Bol su asla caysiz olmaz

Ya bir şey dicem, sana ne?
Kötü bi insan değilsin belli bazı şeylerin farkındasın guzel kardeşim fakat Allah bizim nekadar günahkar kullar olduğumuzu biliyor ve böyle zamanlar yaratmış kandil ramazan 3 aylar vb.seyler bizi affetmek için 11 ay günahkarsın bu ay tövbe et bari bu ay dua isteyen yokmu duasını kabul edeyim yokmu tövbe etmek isteyen diye evet biz çok gunahkariz ama Allahin merhameti günahlarımızdan çok büyük ve selam

İyi yapmışsın
Heyecanı yetti çok şükür bende bu gece niyet edemicem ama tadını cikartayim dedim
Herkesin bebesi uyutmuyor maşallah sincaba
1 haftadır gece 2-5 nöbetindeydik. Azı dişleri pırtladı yavrumun. Belki de onun rahatlığıyla bu gece uyudu. Bir iki güne o da yine ayağa diker. Birazdan meme diye uyanır hem, vakti yaklaşıyor.

Olsun, sahura kalkmamız da bir niyettir. Bir iki güne tutmak da nasip olsun inşallah. Rabbim başka dert, keder vermesin.

Bende börek yaptım kahvaltılık yanına

Kuzum selizay bizden o sadece cevap vermiş sanane bizden diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…