Sahurda 2 hurma 1 bardak su ile 1 haftada 3.7 kg verdim

ebrarece49

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2014
1.744
1.841
33
Evet kızlar çok şükür artık kilo veriyorum merak edenler olursa iftarda yediklerimide yazabilirim

Iftara 1 hurma ile başladım sırası ile hazmı en kolay yemekten başladım önce meyve sonra çorba sonra salata ile kabak veya et her hangi bi yemek hiç ekmek yemedim yemekle birlikte su içmedim tatlı yemedim sporda yapmadım yemekten 2 saat sonra su içmeye başladım sahura kadar ne içtiysem o ekstra hiç bişey yapmadım

Su saydiklariniza bakilirsa benden cok yiyorsunuz ama ben veremiyorum. Neyse saglik olsun insallah ben de verebilirim..

Ama porsiyonlarım çok küçük inşallah verirsiniz sizin yemek düzeniniz nasıl ?

Sahurda yemiyorum. Su iciyorum sadece. Iftarda cok cesit sofraya koymam. Izgarada bir dilim et, sulu bir yemek ve yogurt yerim. Genelde boyle iftar menum. Bakalim insallah bayrama kadar zayiflarim. Evde spor da yapiyorum elimden geldikce..

Sahurda yemiyorum. Su iciyorum sadece. Iftarda cok cesit sofraya koymam. Izgarada bir dilim et, sulu bir yemek ve yogurt yerim. Genelde boyle iftar menum. Bakalim insallah bayrama kadar zayiflarim. Evde spor da yapiyorum elimden geldikce..
Size önerim eğer kan gurubunuz a ise et fazla tüketmeyin hele etle yoğurt asla tüketmeyin lokmaları en az 16 kez çiğneyin etle ekmek - etle yoğurt - yoğurt ile mercimek - süt ile balık tüketmek hem zararlı hem kilo aldırır e

Yok kan grubum 0. Ayrica etle muhakkak yogurt tuketilmesi gerek. Ben doktorlardan oyle duydum. Etin icindeki zararli maddeleri yok ediyor.

Yok kan grubum 0. Ayrica etle muhakkak yogurt tuketilmesi gerek. Ben doktorlardan oyle duydum. Etin icindeki zararli maddeleri yok ediyor.
Canım sen bilirsin ama bi araştır derim ayrıca 0 olduğun için çok şanslısın et serbest şifadır sana ama tek şansızlığın 0 lar çok zor kilo verir en hızlı b pozitifler kilo verir sonra a sonra 0

Oyle mi olur? Aslinda ben daha once 1 ayda 10 kilo vermistim. Sonra 2 ayda 20 kilo falan vermistim isteyince duzenimi oturtunca veriyorum. Simdi ne okul var ne calismak. Evde oldugum icin veremiyorum. Disarda bir sey yiyemezdim onceden okul zamanimda o yuzden hep kilo verirdim. Ramazan girdiginden beri yine 2 kilo vermisim su an 67 kiloyum. 1.5 sene once 50 kiloydum. Eski kiloma gelmeyi gercekten cok istiyorum..

İnşallah istediğin kiloya ulaşırsın canım benim hayatım çok hareketsiz ya biraz hareketim olsaydı hiç kilo almazdım

2 ayda 20 kilo nasıl verdinnnnnnnnnnn nooolur söyleee Darısı basıma darısı basımaaa

2 ayda 20 kilo nasıl verdinnnnnnnnnnn nooolur söyleee Darısı basıma darısı basımaaa

Ahahah valla su an vermeye calisiyorum veremiyorum ama
O zaman uni okuyodum sabah 5te evden cikiyordum kahvalti yapmiyordum sadece su iciyordum. Okulda bir simit yiyordum aksama kadar o simit beni tutuyordu. Aksam 7de okuldan cikiyordum 9da evde oluuordum. Dusun hicbir sey yememis oluyordum. Corba varsa corba iciyordum yoksa da oyle yoruluuordum ki direk yatiyordum. Oylece verdim kilolari. Tartida 47 kiloyu bile gormustum. Ama evlenince hop diye aldim simdi de vermeye calisiyorum valla.

1 simitlemi yanii çok zormuş yaaa ama 2 ayda 20 kg verilebileceğine inanmıyordum cok kilolu değilse 100 küsür falan. Şimdi seni gördüm ya denicem bakalım 15 olsada yeter valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…