Sahurda 2 hurma 1 bardak su ile 1 haftada 3.7 kg verdim

1 simitlemi yanii çok zormuş yaaa ama 2 ayda 20 kg verilebileceğine inanmıyordum cok kilolu değilse 100 küsür falan. Şimdi seni gördüm ya denicem bakalım 15 olsada yeter valla

Oo inan ki veriliyor. Yeter ki hareket cok olsun. Ben simdi evlendigimden beri evdeyim o yuzden aldim bu kilolari. Simdi 67yim. Insallah ben de bayrama kadar 5 kilo da versem raziyim yaa.

Kızlar iftarda bi kase ayran çorbası ince bi dilim karpuz 1 çatal kıyma sote yedim ama sonradan kayış koptu 1 avuç yer fıstığı kuru üzüm fındık yedim ve regl oldum

selam arkadaşlar bende aranıza katılıp kilolarımdan kurtulmak istiyorum. Bu sene çok kilo aldım tabi bir anda değil bir kaç senede bu kiloma ulaştım eskiden isteyince kilo verebiliyordum ama şimdi veremiyorum ramazanda da bir gr vermedim :) 65 kiloyum 1,60 boyum baya etli butlu oldum bayrama kadar 60 ın altına düşmek istiyorum sonrasında yazın misafirlerle vermem daha da zor olacak iftardan sonra bişey yemiyorum yinede bir gr değişme yok burayı görünce geleyim dedim inşallah beraberce kilo veririz

Selam kızlar tartılmadım hala ama incelediğimi hissediyorum regl olduğum halde oruçlu taklidi yapıyorum :KK66: Perşembe tartılcam inşallah ekmeği kestikten sonra hertürlü kilo veriliyo kaçarı yok tek sorunum spor yapamıyorum bu aralar sadece kızımı parka götürüp getiriyorum o kadar

Herkes erimişsin diyor :KK66: bu kadar yeter diyip. Motivasyonuma zarar vermeye çalışıyorlar özellikle eltilerim ama ben kulak asmıyorum :KK66: neymiş kiloluyken daha güzelsin yemişim yalanınızı kıskanç şeyler :KK66:

selam arkadaşlar bende aranıza katılıp kilolarımdan kurtulmak istiyorum. Bu sene çok kilo aldım tabi bir anda değil bir kaç senede bu kiloma ulaştım eskiden isteyince kilo verebiliyordum ama şimdi veremiyorum ramazanda da bir gr vermedim :) 65 kiloyum 1,60 boyum baya etli butlu oldum bayrama kadar 60 ın altına düşmek istiyorum sonrasında yazın misafirlerle vermem daha da zor olacak iftardan sonra bişey yemiyorum yinede bir gr değişme yok burayı görünce geleyim dedim inşallah beraberce kilo veririz
Hoşgeldin canım yeme usulünü neler yediğini kısaca anlatırmısın

Hoşgeldin canım yeme usulünü neler yediğini kısaca anlatırmısın
hoşbuldum arkadaşım iftarda bir tabak ne yemek varsa salata bir dilim pide sahurda da bir dilim ekmek domates salatalık peynir 2 bardak çay içiyordum ama bundan sonra daha da az bunlar çok gelebilir ama ramazandan önce baya fazla yiyordum o yüzden kilo veririm diye düşünmüştüm ama olmadı

hoşbuldum arkadaşım iftarda bir tabak ne yemek varsa salata bir dilim pide sahurda da bir dilim ekmek domates salatalık peynir 2 bardak çay içiyordum ama bundan sonra daha da az bunlar çok gelebilir ama ramazandan önce baya fazla yiyordum o yüzden kilo veririm diye düşünmüştüm ama olmadı
Canım sindirim sistemimiz saat 21 de durur ne yersen mide onu sabahın ilk saatlerine saklar o yüzden mümkünse sahurda 2 hurmayı zeytinyağına batır sonra çörek otuna öyle tüket iftarda ilk çorba iç sonra salata ile çok küçük porsiyın olmak kaydıyla bi yemek ekmek sıfır olsun at o bi dilimide İnan 2 günde alışacaksın

Canım sindirim sistemimiz saat 21 de durur ne yersen mide onu sabahın ilk saatlerine saklar o yüzden mümkünse sahurda 2 hurmayı zeytinyağına batır sonra çörek otuna öyle tüket iftarda ilk çorba iç sonra salata ile çok küçük porsiyın olmak kaydıyla bi yemek ekmek sıfır olsun at o bi dilimide İnan 2 günde alışacaksın
Tavsiyelerin için sağol canım Deniycem bakalım yapabilecek miyim bende kansızlığa bağlı tansiyon düşüklüğü var bunun içinde sahurda sade maden suyu içicem

Tavsiyelerin için sağol canım Deniycem bakalım yapabilecek miyim bende kansızlığa bağlı tansiyon düşüklüğü var bunun içinde sahurda sade maden suyu içicem
Rica ederim canım herzaman bak peygamberimiz s.a.v iftarda sahurdada hurma yerdi bazen bi ayı bi kilo hurmayla geçirirdi hurmada sayısız vitamin ve fayda bar ben kansızlık sorunumu keçi boynuzu ve hurma ile çözdüm tavsiye ederim hurma benim baş tacım

hasta oldum oruca bir kaç gün ara veriyorum gerçi herkes oruçluyken yemek yiyemem zaten.... sahura evdekilerle beraber kalktım 2 hurma yedim fakat şuan acıktım valla biraz sancımda var ondanmı acaba o_O

selam nerdesin arkadaşım nasıl gidiyor kilo vermeye devam ediyormusun adet olduğumdan çok dikkat edemedim tatlı krizlerimi hurma ile geçiştiriyorum mümkün oldukça az ekmek tüketiyorum bugün tartıda 1 kilo gitmişti çok sevindim aylardır kilomda hiç bir oynama olmamıştı yarın oruca başlıycam bakalım

Selam kilo vermeye devam ediyorum regl olduğum için oruç tutmuyorum halen ama. Dikkat ettiğim için bugun tartıda 62,5 i gördüm çok mutluyum :KK66:

Çok şükür reglim bitti yarın oruca devam bu sefer sahur menüm

1 hurma
1 bardak suda ıslatılmış incir
1 fincan yarısı limon suyu yarısı zeytin yağlı karışım

Ne güzel gayet iyi kilo veriyorsunuz. Benimde tam 15 kilo fazlam var çok denemelerime rağmen henüz başlayamadım kilo vermeye :KK43:

X