- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.393
-
- Konu Sahibi ebrarece49
1 simitlemi yanii çok zormuş yaaa ama 2 ayda 20 kg verilebileceğine inanmıyordum cok kilolu değilse 100 küsür falan. Şimdi seni gördüm ya denicem bakalım 15 olsada yeter valla
detayları paylaşmaya devam edin lütfen :) başarılar :)Kızlar iftarda bi kase ayran çorbası ince bi dilim karpuz 1 çatal kıyma sote yedim ama sonradan kayış koptu 1 avuç yer fıstığı kuru üzüm fındık yedim ve regl oldum
Hoşgeldin canım yeme usulünü neler yediğini kısaca anlatırmısınselam arkadaşlar bende aranıza katılıp kilolarımdan kurtulmak istiyorum. Bu sene çok kilo aldım tabi bir anda değil bir kaç senede bu kiloma ulaştım eskiden isteyince kilo verebiliyordum ama şimdi veremiyorum ramazanda da bir gr vermedim :) 65 kiloyum 1,60 boyum baya etli butlu oldum bayrama kadar 60 ın altına düşmek istiyorum sonrasında yazın misafirlerle vermem daha da zor olacak iftardan sonra bişey yemiyorum yinede bir gr değişme yok burayı görünce geleyim dedim inşallah beraberce kilo veririz
Teşekkürler canım 55 kilo olana kadar paylaşım yapmaya devamdetayları paylaşmaya devam edin lütfen :) başarılar :)
hoşbuldum arkadaşım iftarda bir tabak ne yemek varsa salata bir dilim pide sahurda da bir dilim ekmek domates salatalık peynir 2 bardak çay içiyordum ama bundan sonra daha da az bunlar çok gelebilir ama ramazandan önce baya fazla yiyordum o yüzden kilo veririm diye düşünmüştüm ama olmadıHoşgeldin canım yeme usulünü neler yediğini kısaca anlatırmısın
Canım sindirim sistemimiz saat 21 de durur ne yersen mide onu sabahın ilk saatlerine saklar o yüzden mümkünse sahurda 2 hurmayı zeytinyağına batır sonra çörek otuna öyle tüket iftarda ilk çorba iç sonra salata ile çok küçük porsiyın olmak kaydıyla bi yemek ekmek sıfır olsun at o bi dilimide İnan 2 günde alışacaksınhoşbuldum arkadaşım iftarda bir tabak ne yemek varsa salata bir dilim pide sahurda da bir dilim ekmek domates salatalık peynir 2 bardak çay içiyordum ama bundan sonra daha da az bunlar çok gelebilir ama ramazandan önce baya fazla yiyordum o yüzden kilo veririm diye düşünmüştüm ama olmadı
Tavsiyelerin için sağol canım Deniycem bakalım yapabilecek miyim bende kansızlığa bağlı tansiyon düşüklüğü var bunun içinde sahurda sade maden suyu içicemCanım sindirim sistemimiz saat 21 de durur ne yersen mide onu sabahın ilk saatlerine saklar o yüzden mümkünse sahurda 2 hurmayı zeytinyağına batır sonra çörek otuna öyle tüket iftarda ilk çorba iç sonra salata ile çok küçük porsiyın olmak kaydıyla bi yemek ekmek sıfır olsun at o bi dilimide İnan 2 günde alışacaksın
Rica ederim canım herzaman bak peygamberimiz s.a.v iftarda sahurdada hurma yerdi bazen bi ayı bi kilo hurmayla geçirirdi hurmada sayısız vitamin ve fayda bar ben kansızlık sorunumu keçi boynuzu ve hurma ile çözdüm tavsiye ederim hurma benim baş tacımTavsiyelerin için sağol canım Deniycem bakalım yapabilecek miyim bende kansızlığa bağlı tansiyon düşüklüğü var bunun içinde sahurda sade maden suyu içicem
Canım umutsuz olma sende verirsin Ağustos'ta Antalya tatilim var o yüzden 8 kilo verip sıkılaşmam lazımNe güzel gayet iyi kilo veriyorsunuz. Benimde tam 15 kilo fazlam var çok denemelerime rağmen henüz başlayamadım kilo vermeye