Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla libim dünki puf hamurun resmi çekildi hazır
akşam eşim leptobunu getirsin ondan aktarıp resimleri benim bilgisayara koymaya çalışıcam inşallah
şu an zeytinyağlı barbunya pişiyor hazır olunca onun da resimleri çekilip becerebilirsem şayet koyarım.ama gel görki şu resim işini bi halledeyim artık bıkarsınız benden
libim bu hafta içi eşimin arkadaşlarını alıcam ya iftara inşallah zeytinyağlıyı sarıp buzluğa atıyım diyorum yarın sararım bugün malzemelerini hazır edeyim de inşallah
bişe olmaz dimi
bi de paçanga böreğini dışarda yiyorum evdeki yufkalar çok daha kalın geliyo bana
onu baklava yufkasıyla iki kat yapsam daha çıtır olur mu acaba bi denesemmiki
Kızlarrr biri bana yardım etsin nolurrr...
Reçel yapmıştım sabah şimdi kavanozlara doldurayım diye gittim çok aşırı koyu olmuş... dökmeyi bırak kaşıkla bile alınmıyor... napabilirim... gitti mi çöpe kurtarmanın yolu var mı... nolurr var diyin çok üzüldüm yaa...
buzdolabında 1-2 saat beklemesı mı gerekır pekı soguması ııcın bu güllacın?
gecen yıl sankı tarıflerle beraber fotograf paylsımı daha coktu bu yıl pek olmadı fotograf paylasımı
saolun kızlarr:1hug:
Benim elimde malzemem belli ama menüme karar veremedim henüzz
dün haşladıgım tavuğun suyu var az eti ile
yine dün yemek için kavurduğum etten var azcıkkk
bide koca koca 3 kabağım var yemeklik.. neler yapsamm
İmpaladeniz,çok teşekkürler:)
Eklediğim tariflerin hepsi denenmiştir,tabi ki aralarında favorilerim var,asla vazgeçemeyeceklerim ve her zaman garanti verdiğim..
Renkli börek çok hoş oluyor,hatta düzenlediğimiz YUFKALI TARİFLER yarışması vardı,linkini birazdan bulup veririm,mutlaka göz atın enfes tarifler var
Smeagol umuzun gökkuşağı böreği - o bahsettiğimiz renkli börek..
Muhteşem oluyor,tavsiye ederim:)
Acıgül hayırlı iftarlar şimdiden,fix mönü olayı süper
Coturnix,Rahman c.c razı olsun,eksik olmayın gülüm.Sizler de öylesiniz,maşallah hepinize..
Ahh Simim emeğine sağlık,ben de küçülttüm yüklenmedi bir türlü
Ailemizin iyilik meleği tenkk yüü![]()