''Sahur Ve İftar Sofralarımızda Neler Yapalım?''

bizim sahurumuz kahvaltılık ve çay oluyor genelde arada hazır yufkadan börek ...ve hemen hemen hergün tost ...en hafif ve susatmayan şeyleri tercih
ediyoruz..
çorbaya karar vermedim birazdan mutfağa gidince bir şeyler aklıma gelir herhalde..
hafta sonu başka yemekler girdi araya mis gibi etli patlıcan yemeğim kalmışdı dolabımda
bugün onu ısıtıcam...
şehriyeli pirinç pilavı
cacık
salata
karpuz ....

yazdım mesajı ama yukarı yazmısımkaydirigubbakcemile3

Laylaylom,oyy :)
Ellerine sağlık,şifa olsun inşaAllah.
Tost çok güzel oluyor hakikaten,mmm koparınca şöyle kaşar peyniri sünüyor ya ..
Neyse az kaldı iftara..

Bu arada o tost ekmeklerini börek gibi kızartabilirsiniz...

Son düzenleme:
Şeniz
Eksik olma gülüm,bu arada iki cihanda sonsuz saadet diliyorum sizlere de..
Ne güzel maşallah:asigim:

:kedi::kedi::kedi:
Tiyazan öpsün seni emi...Şeniz

sağol canım Allah razı olsun...birazını blendırdan geçirip marmelat yapmaya çalışacağım... olmazsa kalanları az sulandırıp tarçın kat dedi labyanam birazıyla onu denicem.. o da olmazsa kalanı sulandırıp çocuklra meyva suyu yapayım... ee o da olmazsa reçel meçel kalmıyo ortada zaten...kaydirigubbakcemile3 böyle bişey hüsran olunca çok üzülüyorum... kendimi beceriksiz ve müsrif hissediyorum..:gitme: ama alışıcam inşallah ben de...

Herkese selam.
Off hepsi birbirinden güzel tarifleri, menüleri okuyunca acıktığımı hissettim.
Daha çok var oysa. cokacimcoook

Kimse anasının karnından öğrenerek doğmuyor,takma kafana..Önemli olan bu küçük kazalar değil,önemli olan içinde heves olması..Gerisi gelir dert etme..yerimseniben

Son düzenleme:
merhba topik arkaşlarım opuyorumnanaktan
ben hala annemdeyim dün gece kaldım bugünkü iftarımızıda burada açacağız
rabbim izin verirse cokacimcoook

sohbetlerinize ortak olmayı çok isterim ama malesef katılamıyorum(şimdilik)
neyse bu akşamki anne iftar menüsüde şöyle;

terbiyeli tavuk çorbası
fırında köfteli patates (odun fırınına gönderdik)
tereyağlı pilav
yaprak sarma
salata
isteyene cacık,isteyene erik hoşafı
kalbuabastı (dünden)

rabbim oruçlrımızı kabul etsin

Allah kabul etsin ceylinciğim..Kalburabastı dikkatimi çekti de ..Aman Yarabbim o ne güzel bir tatlıdır öyle.Lütfen 3-4 tane de benim için ye,ama aç karnına...kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

:1shok: :1shok: ne güzel menü öyle...

evet hatunlar çok özel bişey değil ama şu resim olayını çözmek için ben de dün gece sahura yaptığım sodayla mayalan hamurun resmini koyayım dedim.eğer yapabilirsem şayet bundan sonra menülerle beraber resimlerini de eklerim:kedi:

Aynenn canımm bende dışarda yediğim paçangaınn lezzetini hazır yufka ile bulamıyorumm..bazen sorayımm diyoruumm nasıl yapıyorlar diyee

ben sordum bilenekaydirigubbakcemile3
ama söylemediler uyus şeyalsanaalsanasmile
sanki yiycem tarifini böreği yiycemkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…