evet tesekkur ederım semeagol abla ben de sımdı kucultmek ıcın ugrasıyordum ama yapamadım sagolasın....
ıns tadı da guzel olmustur fıstık koyujaktım ama sıcaklardan fıstıklarım nedense kötu olmus kullanamadım o yuzden
Şenizherkese hayırlı ramazanlar...ne güzel muhabbetler edilmiş ...libyana bloğunu zaten takip ediyorum
burada da paylaştıkların da özellikle benim gibi yeni evli mutfağa yeni yeni alışmaya çalışan:kedi: bayanlara büyük bir
heves getiriyor sağol canım marifetlerin bizlere de şevk veriyoropuyorumnanaktan
:kedi::kedi::kedi:
Tiyazan öpsün seni emi...Şeniz
Canın sağolsun maicim,üzülme,bir iki denemeden sonra eli alışıyor insanın..Arkadaşlarım bir kaç yol önermişler.Ben de naçizane söyleyeyim.Eğer kayısı veya erik gibi çekirdeksiz bir meyveden yaptıysan reçelini blendırdan hafifçe geçirip marmelat olarak tüketebilirsin.O da olmadı soğuk suyla açıp tazecik meyve suyu olarak koyabilirsin sofrana..yerimseniben
[
Yemyeşilcim ,2 saat beklettin mi müthiş oluyor soğukluğu ve kıvamı..yerimseniben
Tavuk suyu ve tavuk parçalarından eğer elinde haşlanmış nohut varsa güzel bir düğün çorbası yap.Kabağı kızartıp sarımsaklı yoğurtla buluştur.Kavrulmuş etle de tereyağlı bir pilav yap..delikafadulden
:kedi:
sağol canım Allah razı olsun...birazını blendırdan geçirip marmelat yapmaya çalışacağım... olmazsa kalanları az sulandırıp tarçın kat dedi labyanam birazıyla onu denicem.. o da olmazsa kalanı sulandırıp çocuklra meyva suyu yapayım... ee o da olmazsa reçel meçel kalmıyo ortada zaten...kaydirigubbakcemile3 böyle bişey hüsran olunca çok üzülüyorum... kendimi beceriksiz ve müsrif hissediyorum..:gitme: ama alışıcam inşallah ben de...
merhba topik arkaşlarım opuyorumnanaktan
ben hala annemdeyim dün gece kaldım bugünkü iftarımızıda burada açacağız
rabbim izin verirse cokacimcoook
sohbetlerinize ortak olmayı çok isterim ama malesef katılamıyorum(şimdilik)
neyse bu akşamki anne iftar menüsüde şöyle;
terbiyeli tavuk çorbası
fırında köfteli patates (odun fırınına gönderdik)
tereyağlı pilav
yaprak sarma
salata
isteyene cacık,isteyene erik hoşafı
kalbuabastı (dünden)
rabbim oruçlrımızı kabul etsin
merhba topik arkaşlarım opuyorumnanaktan
ben hala annemdeyim dün gece kaldım bugünkü iftarımızıda burada açacağız
rabbim izin verirse cokacimcoook
sohbetlerinize ortak olmayı çok isterim ama malesef katılamıyorum(şimdilik)
neyse bu akşamki anne iftar menüsüde şöyle;
terbiyeli tavuk çorbası
fırında köfteli patates (odun fırınına gönderdik)
tereyağlı pilav
yaprak sarma
salata
isteyene cacık,isteyene erik hoşafı
kalbuabastı (dünden)
rabbim oruçlrımızı kabul etsin
coksık gözukuyor leklek cım ellrın dert görmesın...
Aynenn canımm bende dışarda yediğim paçangaınn lezzetini hazır yufka ile bulamıyorumm..bazen sorayımm diyoruumm nasıl yapıyorlar diyee
Heyy çok güzel görünüyor.
Resim sorunu çözülmüş demek ki hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?