eren başın sağolsun canım benim
bu vesileyle bi Fatiha suresi yollayalım annecinin ruhu şad olsun:Saruboceq:
:
Yazmalısı,bu akşam arkadaşlarımızdan birine misafir ol inşaAllah :)
Yahut daha da kolayı , en yakın pastaneden bir güllaç temin et,beni de çağır kardeşceğzim kaydirigubbakcemile3
ahhh canımm saolasın.aminn anşallah allah tüm vefat eden yakınlarımızı nur içinde yatırsın.2 yıl oldu ama .anne kelimesini söylemek bile ağlatı benii hala şimdi olduğu gibi
buzdolabında 1-2 saat beklemesı mı gerekır pekı soguması ııcın bu güllacın?
gecen yıl sankı tarıflerle beraber fotograf paylsımı daha coktu bu yıl pek olmadı fotograf paylasımı
yazım şekliniz çok hoşuma gitti dikkatlice bakınca gördüm psikologmuşsunuz ne güzel. baya bir tarif vermişsiniz. hepsi denediğiniz ve memnun kaldığınız tarifler mi bunu merak ettim? bide o ilk başta verdiğiniz rengarenk börek var ya canım nasıl istedi. bugünkü menüm hazırdı ama karar verdim yarın kesinlikle onu deneyeceğim. hayırlı ramazanlar.Beklese daha hoş oluyor gülüm.
Fotoğraf hususundan dün de bahsettik biraz,kesinlikle anlattıklarımızın,yaptıklarımızın renkli/ete kemiğe bürünmüş hali süper oluyor,ben keyifle izliyorum.
O zaman tam sahur/iftar topiği oluyor:)
Geçen sene ben de epey fotoğraf eklediğim için,söylüyorum,bu sene daha çok sizlerden bekliyoruz,Çünkü malumunuz herkes aynı isimleri ve tariflerini görmekten haz etmeyebilir,çok doğal.Tabi ki talep ve anlaşılmayan yerler olursa,seve seve devreye gireriz fotoğraflarla.
Ha arkadaşlarım - lütfen ihtiyat etmesinler,eklesinler.Neticede kat'iyen yemekleri-fotoğraf kalitesini yarıştırmak gibi bir gayemiz yok asıl amaç muhabbetin tazelenmesi,göze de hitap etmesi.Çorba olsun,salata olsun illa bilinmedik,egzantirik,egzotik birşeyler olması gerekmiyor ki,Allah ne verdiyse.
Anlaştık mı:1hug:
Ben ne olsa bayılırım,şükürler olsun bizleri nasiplendirene:asigim:
saolun kızlarr:1hug:
Benim elimde malzemem belli ama menüme karar veremedim henüzz
dün haşladıgım tavuğun suyu var az eti ile
yine dün yemek için kavurduğum etten var azcıkkk
bide koca koca 3 kabağım var yemeklik.. neler yapsamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?