''Sahur Ve İftar Sofralarımızda Neler Yapalım?''

Ahh Gökçe Rana sen de mi meleklisin kıyamam:)
Maşallah subhanallah,hayırla gelsin miniğimiz..
Ohooo yeter de artar bile,yormayalım kendimizi olur mu?

bizde misafir olma ihtimalin yüzdeyüz canım opuyorumnanaktan
kapımız herzaman açık Allahın izniyle..
yayla çorbasına bende bayılırım benim içinde özel..
pıtırcan yeğenim neredeyse onunla büyüdü tek vazgeçilmeziydi kaydirigubbakcemile2
senin içinde ne özel anlamı var :lepi:
bizde ne yapalım o zaman bolca yiyelimmmm

kizartmanin yaninda bence en iyi yogurtlu corba olur sanirim

Hımmmm evet annem çok sever bu çorbayı...

Yayla da olur ama şimdi domates diyince sen şöyle bir yutkundum. Çünkü bayılırım domates çorbasına. En iyisi anneciğime sorayım o hangisini isterse yapayım. :)

evet canım nöbet denk geliyo hep gece 12 1 gibi geliyo

evet bende evde bulsam sorcamda
bulursun canim insallah bir gun
hergunmu bu sekilde olcak peki

mrb sempatigim hoşgeldin sende Şeniz ya evet kızartma çok ama napıyım gözüm kesmedi agır yemekler yapmayı zemuszemus

hosbuldum canim sende hosgeldin yapim olarak basit kalori olarak agir :)
nasil geciyor hamilelik

bulursun canim insallah bir gun
hergunmu bu sekilde olcak peki

yok canım her zaman değil ama hiçde belli olmuyo ne zaman görevde ne zmaan izinde aslında bugün izinliydi geec yarısı bi telefon izinler kapalı görev var mafoldumben
allah sağlık versin ne yapalım beklemek kaderimiz
ayın 27 den sonra geceye döneceği için artık sabaha kadar burda olurum tabi yazaışcak birilerini bulursam sırnaşık şey

aynen canim allahim saglik versin en onemlisi o zaten
burda gececi gunduzcu cok olur merak etme
calismasaydim olurdum ama maleef ancak hafta sonu gece girebiliyorum

Oyy BasiYazmaLi'm misafirin böylesiyim iştekaydirigubbakcemile3
Allah c.c razı olsun gülüm..
Yaşasın Yayla Kardeşliği:dance:

Bol Sekerli,anneciğine hürmetler,sana da maşallah..kaydirigubbakcemile5

Evet son gelişmeleri bildiriyorum..
Müthiş bir heves ve iştahla yaptığımız sevgili patlıcanlarımızı fırından çıkarırken , dalgınlıkla ince ıslak bir bez kullandığımdan mütevellit , ellerim acıcııık dayanamadı ve tepsiyi anında tezgaha koydu - daha doğrusu hızla bıraktı belki fırlattı kaydirigubbakcemile3
Ve sonatlamış patlıcan kebabıohaoldumsmile
:roflol:
Yazık oldu yavrucuklarıma , kıyamam.. Nasip diyelim :)

neyse kızlar ben kalkıp dilberimin dudağını yapayım eccik sonra benim mutfak yanamaya başlıycak güneşten

tamam canim kolay gelsin sana
bende sutlacimi yapiyorum simdi
bizim burda hava baya bi serin felaket yagmur var donuyorum bile ben
allahim sabir versi size fazla gunes gelmeden yap cik herseyini degilse guneste yemek falan zor yapiliyor

oyyy bitanem ya kiyamam sana dikkat et kendine kuzum ,hep mutfaktayiz bu turk kazalara dikkat etmemiz gerekiyo ,cimcimle bi yerlerini nazar falan olmasinkaydirigubbakcemile5

patates çorbasını nasıl yapıyorsun canım? yayla ve ikisi arasında kararsız kaldım.
fırında tavuk yapıcam
pilav salata
bide supangle
tamamdır.

saol libyanacım rabbim herkese saglıklı sıhhatli evlat nasip etisn yormam kendimi canım
sempatigim saol canım idare eder hamişlşk arada zorluyo ayak şişmesi ile ama bu kadarına şükür sen neler yaptın nasıl gidiyo hayat

akannehirakannehirakannehir

Geçmiş olsun libyana.

Teşekkür ederim bu arada.
:kedi::kedi:

gecmiş olsun canım boşver patlıcan senden önemli deil

oyyy bitanem ya kiyamam sana dikkat et kendine kuzum ,hep mutfaktayiz bu turk kazalara dikkat etmemiz gerekiyo ,cimcimle bi yerlerini nazar falan olmasinkaydirigubbakcemile5

Ahh tatlısı Miya fırın eldivenimle oynamaya bayılıyor,bakıyorum yerinde yok.Çekmeceleri arıyorum tarıyorum mutfakta,aabauv mutfak malzemelerim gitmiş,yerinde boya kalemleri,minik oyuncaklar..Bir de kamufle etmez mi:roflol:
Tam cimcime..
Baktım oynuyor eldivenle yemek pişiriyor (kilimalı çooba yapıyormuş : tercüme : Kıymalı Çorbakaydirigubbakcemile3)
Dedim neyse oynasın yavrum,dokunmiyim.Derken fırının üstündeki bezi aldım netice bu işte :) Ama Allah'tan hasar büyük değil,iki tanesi çiçek gibi açılmış sadece,yahuşur patlıcanlarımıza..
Hayret ettim ben de,el hayru fi ma vaka,olanda hayır vardır gülüm.Rabbim beterinden korusun:teselli:

olur canim okadarda kolay degil bir can tasiyosun ,onu nasil buldugunuda biliyosun
benimde ayni bisey yok ,calisiyorum iste ev is arasi ugrasiyoruz
ramazanda bi heyecan katti bize guzel geciyo gunlerimiz
ne zaman geliyor bebisimiz

olur canim okadarda kolay degil bir can tasiyosun ,onu nasil buldugunuda biliyosun
benimde ayni bisey yok ,calisiyorum iste ev is arasi ugrasiyoruz
ramazanda bi heyecan katti bize guzel geciyo gunlerimiz
ne zaman geliyor bebisimiz

haklısın canım zorlukla elde ettik rabbim kavuşmakda nasip etsin kısmet olursa ekimde sezeryan olursa 1 yada 5 i normal dogum olursa 16 sı ekimin gelicek inşş rabbim isteyen herkese nasip etsin inşş canım sanada kolay gelsin kib canım
ben kaçıyorum görüşürüz inşşş

selam kızlar...
sabah 10:00 dan bu yana yaprak sarıyoruz... hayırlısıyla bitirdik... çocukla yemek yapmak ne kadar zor.. şimdi bamya çorbamı koyacağım.. sonra hayırlısıyla su böreğimi ve yaş pastamı yaptım mı tamam...
kendime de yayla çorbası yapacağım... ben ne sarma, ne bamya, ne de börek seviyorum malesef... :1no2:

libyanam.. sabah reçel sormuştum canım.. çilek reçeli için ben çileklerin üzerine şekeri döktükten sonra buzdolabına koydum... sabah 6 da koydum ama hala sulanmadı.. yanlış mı yaptım acaba... çıkarsam mı dolaptan... ne zaman kaynatayım ben onu... tarifi deftere yazmışım altına Libyana yazmışım ama nerde anlatttın da yazdım hiç hatırlamıyorum canım yaa... bi el atıversen boşa gitmese çilekciklerim...

ay allahim miyaya kiz bu seni gececk ha masallah bi yasta kilimali corbami yapiyokaydirigubbakcemile3 rekorlara girmesin miya sakin

ben ona kiyamam yaparim hemencik ona kilimali corba oda yer bizde yeriz afiyetlecokacimcoook
cicmcimem pek fena canim durmaz yerinde hic afroditim benim

amin canim allahim hepimizi beterinden korusun:Saruboceq
:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…