- 18 Kasım 2020
- 20.710
- 49.790
- 548
İyiyim canım ilk defa sütlaç yapıyorum şuan ona odaklıyım sen ne yapıyorsun canımNasılsın canım ?![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyim canım ilk defa sütlaç yapıyorum şuan ona odaklıyım sen ne yapıyorsun canımNasılsın canım ?![]()
Çıkar çıkar balımHep temizdi zatı nevoscuuuumöncesi sonrası yapacağım size bir ciksinda
![]()
Çıkmaya başladı kuzum olan tatlıya olduÇıkar çıkar balım![]()
Neyi anlamadimHavada Bulut dün bitti, biter bitmez Uzun Hikaye'ye başladımo da bitmek üzere ikisini birden yazayım. Sonra bildirim topigine toplu olarak hepsini yazacağım
![]()
Ay yanlış topige yazmışım ya ben bunuNeyi anlamadim![]()
FarkettimAy yanlış topige yazmışım ya ben bunu
Dikkate almayın lütfen![]()
Hepsini aradan çıkarttın nekaaa gözeeeel sanada onlardan
Günaydınlimmm
![]()
Bizi nerelerden okuyorlarsa oranın saatine göre yazdımEkonomik hatun ayşo![]()
Ay sormayın, odaları değiştirdik, tüm evi temizledik. Mahvoldum
Kolay gelsinAy sormayın, odaları değiştirdik, tüm evi temizledik. Mahvoldum![]()
Baska tatli yaparsın perimÇıkmaya başladı kuzum olan tatlıya oldunasipte yemek yokmuş demekki.
Evet
Kayseri Yağlaması kafayı karıştırdı
Oldu mu bari merak ettimYa bu kız varya bu kiiiz =>yasminsay
Bir cips seriti attı tabi şifre o şeritte değildi,
Gitmiş çöpunden çıkarıp diğer seriti bulmuş atmisya ben ne diyim şimdi hiiiikarmaşık duygulardayimm
Cansiniz hepiniz bee![]()
![]()
![]()
AkıllıcaBizi nerelerden okuyorlarsa oranın saatine göre yazdım![]()
Yağlama deyince, bu akşam Kayseri yağlaması istedi şehzadeKayseri Yağlaması kafayı karıştırdı![]()
Öyle yaptım kuzum ama benim kızın aklında kaldı kabak sanki çok yermiş gibiBaska tatli yaparsın perim![]()