- 18 Kasım 2020
- 20.504
- 49.440
İyiyim canım ilk defa sütlaç yapıyorum şuan ona odaklıyım sen ne yapıyorsun canımNasılsın canım ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim canım ilk defa sütlaç yapıyorum şuan ona odaklıyım sen ne yapıyorsun canımNasılsın canım ?
Çıkar çıkar balımHep temizdi zatı nevoscuuuum öncesi sonrası yapacağım size bir ciksinda
Çıkmaya başladı kuzum olan tatlıya oldu nasipte yemek yokmuş demekki.Çıkar çıkar balım
Neyi anlamadimHavada Bulut dün bitti, biter bitmez Uzun Hikaye'ye başladım o da bitmek üzere ikisini birden yazayım. Sonra bildirim topigine toplu olarak hepsini yazacağım
Ay yanlış topige yazmışım ya ben bunuNeyi anlamadim
FarkettimAy yanlış topige yazmışım ya ben bunu
Dikkate almayın lütfen
Hepsini aradan çıkarttın nekaaa gözeeeel sanada onlardan
Günaydın limmm
Bizi nerelerden okuyorlarsa oranın saatine göre yazdımEkonomik hatun ayşo
Ay sormayın, odaları değiştirdik, tüm evi temizledik. Mahvoldum
Kolay gelsin 'imAy sormayın, odaları değiştirdik, tüm evi temizledik. Mahvoldum
Baska tatli yaparsın perimÇıkmaya başladı kuzum olan tatlıya oldu nasipte yemek yokmuş demekki.
Evet
Kayseri Yağlaması kafayı karıştırdı
Oldu mu bari merak ettimYa bu kız varya bu kiiiz => yasminsay
Bir cips seriti attı tabi şifre o şeritte değildi,
Gitmiş çöpunden çıkarıp diğer seriti bulmuş atmisya ben ne diyim şimdi hiiii karmaşık duygulardayimm
Cansiniz hepiniz bee
AkıllıcaBizi nerelerden okuyorlarsa oranın saatine göre yazdım
Yağlama deyince, bu akşam Kayseri yağlaması istedi şehzadeKayseri Yağlaması kafayı karıştırdı
Olmuş, 500MB gelmişOldu mu bari merak ettim
Öyle yaptım kuzum ama benim kızın aklında kaldı kabak sanki çok yermiş gibiBaska tatli yaparsın perim