- 8 Haziran 2013
- 56.275
- 149.404
Ooo iyi vermiş bu seferOlmuş, 500MB gelmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooo iyi vermiş bu seferOlmuş, 500MB gelmiş
500 MBOldu mu bari merak ettim
Oh oh iyi sevindim500 MB
Attım uygulamanın cüzdanına ikinizinkini orda bekliyor gerektiğinde artık kullanırım cansiniz siz yaaaOh oh iyi sevindim
Ooooyy kokoş yaaa ne biliyoÖyle yaptım kuzum ama benim kızın aklında kaldı kabak sanki çok yermiş gibi
Ceviz kiriyordum içeride oyuzden unutmuşum ocakta ,Birde diyorki ceviz kacmiyordu anne tatlıya baksaydin boşa gitti diyor sus kız birde sen gelme üzerime dedim
Doğru diyosun valla hepsinin ayrı derdi var iyi dayanıyon yineHamdolsun Hayroş'um,bu kadar hayırsız evlada rağmen direniyorum
Yağlamayı tercih ederimYağlama deyince, bu akşam Kayseri yağlaması istedi şehzade
Ben çarşaf böreği yapacaktım
Senin için paylaşırım kanka dün mü önceki gün mü sevmediğim bi tatlı yapmıştım onu koymadım bak bugünde onu koyayımKankirella bu akşamda profilde pasta paylaşırsan bilemiyorum yani
Laflar fenaOoooyy kokoş yaaa ne biliyo
Sen sevmezsin biz severizSenin için paylaşırım kanka dün mü önceki gün mü sevmediğim bi tatlı yapmıştım onu koymadım bak bugünde onu koyayım
Sağ ol ’imKolay gelsin 'im
Kolay gelsinSağ ol ’im
O’na yağlama, kendime çorba yapacağımYağlamayı tercih ederim
Sağ ol 👁 ’ümmKolay gelsin
Niye yağlama sevmez misinO’na yağlama, kendime çorba yapacağım
CanımSağ ol 👁 ’ümm
12 den sonra herhangi bir saat içinde açılacakSahurda mı açsamBugunmu açılacaktı oylama
Kaç sofra oldu acep
Sahura kadar bizi çatlatma gözünü seveyim abla12 den sonra herhangi bir saat içinde açılacakSahurda mı açsam
Bilmem kaç oldu15 oldu mu acaba