İyi hadi bakalımBugün boşluk yakalayınca hiç kaçırmadım fırsatı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi hadi bakalımBugün boşluk yakalayınca hiç kaçırmadım fırsatı
İşte malumumuz ağzımız kapalı oluncaAkşama artikin buyur gel kuzumİyiyim bende perişimm ziyarete geldım ama Ramazan dıye cay kahve ikramınız yok iftardan sonra ugrarım yıne
Ne pazarlığı böyleHahah yok kız severim ben ödev ders yazı falan
Hahaha ne açıdan baktığına bağlı hobii olarak bebek bakarsan sorun yok benceHeeeee zahmeti bana rahmeti sana
Boşluktan canı sikiliyormus ben de benim çocuğu yollayim boşluğu özlersin dedimNe pazarlığı böyle
Bende anlamadım şuan nevoşNe pazarlığı böyle
Suda beklet Ben hep öyle yaparım peris
Karbonat döktüm kaynatiyorum şuan kızlar umarım çıkarAminnnn
İlk aklıma gelen kabağın ziyan olmasıydı .
İçine karbonat ve az su köy kaynat biraz cifleyince de hemen çıkar.
Inş canım, celik mi teflon mu tencereKarbonat döktüm kaynatiyorum şuan kızlar umarım çıkar
Vallahi onada uzuldum ama iyiki azdı bari kabak .
Peki bundan taşın haberi var mıTatlım elimde değil ki Margaret Hale ve ben sunum konusunda pro uyeyiz biliyorsun. Taş koysak şekil kesiyor
Yaa ben de sen yoklama alırken çok mutlu oluyorum sağ ol güzelciğimÇok iyiyim canımın iciii Seni gördüm daha iyi oldum:) Kolaylıklar diliyorum
Üzerine cif dök birazda su ekle ve kaynat hemen çıkar.
Karbonat ile kaynatiyorum abla şuanda kenarları soyulur gibi ama dibi inşallah çıkar ,bakayimda onuda yapayimÜzerine cif dök birazda su ekle ve kaynat hemen çıkar.
Karbonatta olur.Kaynatınca çıkıyorKarbonat ile kaynatiyorum abla şuanda kenarları soyulur gibi ama dibi inşallah çıkar ,bakayimda onuda yapayim
HahahahPeki bundan taşın haberi var mı
karbonati bolca dokseydin bayağa yanmissss
Valla ikisinide döktüm aynı anda daha etkili olsun diyevalla çıkmaya başladıKarbonatta olur.Kaynatınca çıkıyor
Döktüm kuzum döktüm vallakarbonati bolca dokseydin bayağa yanmissss
Eskisinden temiz olurValla ikisinide döktüm aynı anda daha etkili olsun diyevalla çıkmaya başladı
Hep temizdi zatı nevoscuuuum öncesi sonrası yapacağım size bir ciksindaEskisinden temiz olur