Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun doğurmaya uğraşmadan büyümüş bebe çok pratikYemek değil ki bu haziri pratik olsunne kadar yersen ye bitmiyor, durmuyor, susmuyor
![]()
Doğurması 3 dakika bakması ömürlük, o zaman ben doğururum hep sen bakOlsun doğurmaya uğraşmadan büyümüş bebe çok pratik![]()
Ben daha resim atamadım. Secemedim çocuğun uyumasını bekliyorum. Şuan araba sürüyoruz daSahur sofralarımız bitti galiba![]()
Okulada gönderirim zahmet etme beybiDoğurması 3 dakika bakması ömürlük, o zaman ben doğururum hep sen bakokula başlayınca alırım hahaha
Oooo yaptın o zamanBen daha resim atamadım. Secemedim çocuğun uyumasını bekliyorum. Şuan araba sürüyoruz da![]()
Hahah yok kız severim ben ödev ders yazı falanOkulada gönderirim zahmet etme beybi![]()
![]()
Bugün boşluk yakalayınca hiç kaçırmadım fırsatıOooo yaptın o zamanTamam acelesi yok vekliyorum
![]()
Heeeee zahmeti bana rahmeti sanaHahah yok kız severim ben ödev ders yazı falan![]()