Ay ne yapcam abla böyle diyince bi kaldımTeşekkür ederiz canımHadi farklı bir şeyler yap görelim
Sahurda mıAy ne yapcam abla böyle diyince bi kaldımkuzu mu çevirsem acaba
Bu kategoride yokum canım kızlar çok güzel masalar hazırlıyorlar ben pek mümkün değil gibi
Evet, anca kazanırım belkiSahurda mı
Sahur ama iftar değil:)Ne kadar zor olabilir:)Bu kategoride yokum canım kızlar çok güzel masalar hazırlıyorlar ben pek mümkün değil gibi
Olur canım :)Evet, anca kazanırım belkisahurda mı hazırlamam gerek ben gün içerisinde hazırlarım abla
Sofra olunca çok ilgimi çekmiyor, sanki hazırlamam gerken bir sürü şey varmış gibi
Tamam canım hayırlısı olsun:)Sofra olunca çok ilgimi çekmiyor, sanki hazırlamam gerken bir sürü şey varmış gibibundan sonraki katagoriyi bekleyeyim ben yine...
Çaktırmayın o zaman.Aslında yanlış düşünüyorlar. Kazanma şansları daha yüksek oluyor
Ama kızlar çok güzel masa hazırlıyor kendimi çok sönük görücezSahur ama iftar değil:)Ne kadar zor olabilir:)
TamamdırÇaktırmayın o zaman.
Katılıyorum ya seni kıracağıma kafamı kırarırımSahur ama iftar değil:)Ne kadar zor olabilir:)
Ben gece bir iki gibi tek başıma bir şeyler yiyip yatıyorum. Bence kendime sahur tepsisi bile hazırlayabilirim. Olur mu NevoşSahur ama iftar değil:)Ne kadar zor olabilir:)
Evet, anca o zamanTek başına mı katılacaksın
Katılıma bağlı
Sen hep çiçektinHee şimdi çiçek oldu dimi
Teklif var ısrar yok:)Ama kızlar çok güzel masa hazırlıyor kendimi çok sönük görücez
En az 10 kişi olmalı yoksa oylama başlamaz:)Siz 5 kişi olursa yarışma olur mu sanıyorsunuzEvet, anca o zaman
Sen hep çiçektin
Olur canım neden olmasın çok şık minik tepsiler yapılabilir:)Ben gece bir iki gibi tek başıma bir şeyler yiyip yatıyorum. Bence kendime sahur tepsisi bile hazırlayabilirim. Olur mu Nevoş
Katılırım canım kendime özel hazırlarım bendeTeklif var ısrar yok:)