Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sofrada tek foto oluyor zatenBundan sonra katılacak fasülyelerde de uygalanacak biliyon dimi![]()
İlla gel beni döv diyorsunYa benn![]()
Görünen köy kılavuz ister mi?Ama nevoş daha sosyal kazandı demedi ki![]()
Bakın, çiçek gibi kadınEvvoş katılmıycak rahat ol![]()
Tek başına mı katılacaksınİlla gel beni döv diyorsun
Görünen köy kılavuz ister mi?
Bakın, çiçek gibi kadın
![]()
Kaç kişi oldu diyecektim ablaKatılmazlarsa ne yapalım gülüm destek olacağızBen arkandayım
![]()
Sahura kalkmıyorum benSofrada tek foto oluyor zaten![]()
Sağol davetin için canım ama çok abartılı masalar oluyor genelde ,ben sadeliği seviyorum , öyle milyon çeşit olmaz masada
Katılıma bağlıİlla gel beni döv diyorsun
Bakın, çiçek gibi kadın
![]()
Hee şimdi çiçek oldu dimiİlla gel beni döv diyorsun
Bakın, çiçek gibi kadın
![]()
SebepKaç kişi oldu diyecektim abla
Sahura kalkmıyorum ben![]()
Tamam canım hayırlısı olsunSağol davetin için canım ama çok abartılı masalar oluyor genelde ,ben sadeliği seviyorum , öyle milyon çeşit olmaz masadabu sefer katılmam yüksek ihtimalle, ama 1 hafta süre var, aklıma eserse katılırım belki yine de
![]()
Baksana kimse istemiyor:)Katılıma bağlı![]()
Cidden kalkmıyorum eşim tutmuyor çalıştığı için tek yiyemiyorum bende iftarda ne yesem o
Aslında yanlış düşünüyorlar. Kazanma şansları daha yüksek oluyorBaksana kimse istemiyor:)
Hayırlı olsun. Gizli yarışmaları daha çok seviyorum
Anladım canımCidden kalkmıyorum eşim tutmuyor çalıştığı için tek yiyemiyorum bende iftarda ne yesem o![]()
Aynen canım teklif var ısrar yok:)Aslında yanlış düşünüyorlar. Kazanma şansları daha yüksek oluyor![]()
Teşekkür ederiz canımHayırlı olsun. Gizli yarışmaları daha çok seviyorumzaten yine ıspanaklı pastamın kıymeti bilinmedi bu kadınlar tarafından
![]()