Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sofrada tek foto oluyor zatenBundan sonra katılacak fasülyelerde de uygalanacak biliyon dimi
İlla gel beni döv diyorsunYa benn
Görünen köy kılavuz ister mi?Ama nevoş daha sosyal kazandı demedi ki
Bakın, çiçek gibi kadınEvvoş katılmıycak rahat ol
Tek başına mı katılacaksınİlla gel beni döv diyorsun
Görünen köy kılavuz ister mi?
Bakın, çiçek gibi kadın
Kaç kişi oldu diyecektim ablaKatılmazlarsa ne yapalım gülüm destek olacağızBen arkandayım
Sahura kalkmıyorum benSofrada tek foto oluyor zaten
Sağol davetin için canım ama çok abartılı masalar oluyor genelde ,ben sadeliği seviyorum , öyle milyon çeşit olmaz masada bu sefer katılmam yüksek ihtimalle, ama 1 hafta süre var, aklıma eserse katılırım belki yine de
Katılıma bağlıİlla gel beni döv diyorsun
Bakın, çiçek gibi kadın
Hee şimdi çiçek oldu dimiİlla gel beni döv diyorsun
Bakın, çiçek gibi kadın
SebepKaç kişi oldu diyecektim abla
Sahura kalkmıyorum ben
Tamam canım hayırlısı olsunSağol davetin için canım ama çok abartılı masalar oluyor genelde ,ben sadeliği seviyorum , öyle milyon çeşit olmaz masada bu sefer katılmam yüksek ihtimalle, ama 1 hafta süre var, aklıma eserse katılırım belki yine de
Baksana kimse istemiyor:)Katılıma bağlı
Cidden kalkmıyorum eşim tutmuyor çalıştığı için tek yiyemiyorum bende iftarda ne yesem o
Aslında yanlış düşünüyorlar. Kazanma şansları daha yüksek oluyorBaksana kimse istemiyor:)
Hayırlı olsun. Gizli yarışmaları daha çok seviyorum zaten yine ıspanaklı pastamın kıymeti bilinmedi bu kadınlar tarafından
Anladım canımCidden kalkmıyorum eşim tutmuyor çalıştığı için tek yiyemiyorum bende iftarda ne yesem o
Aynen canım teklif var ısrar yok:)Aslında yanlış düşünüyorlar. Kazanma şansları daha yüksek oluyor
Teşekkür ederiz canım Hadi farklı bir şeyler yap görelimHayırlı olsun. Gizli yarışmaları daha çok seviyorum zaten yine ıspanaklı pastamın kıymeti bilinmedi bu kadınlar tarafından
Kazandım bir kere zaten mavişimAnladım canım