- 8 Nisan 2017
- 57.149
- 302.208
- 698
HarikaTarif yok sadece sofra istiyoruz :)Sofrada Pınar labneli tarifiniz olacak:)
Bana gönderilecek ve gizli olacak:)
Bana gönderince bulunduğunuz ili,sahur saatinizi ve ramazan ayı hakkında 3-5 cümle olursa sevinirim:)
Tabi yer mecburi değil sadece istek,talep diyelim:)
İkişer tane yollasak...En az 10 kişi olmalı yoksa oylama başlamaz:)Siz 5 kişi olursa yarışma olur mu sanıyorsunuz
Katılacak mısınHarikahayırlı olsun
Labnem yokKatılacak mısın
Teşekkür ederizHarikahayırlı olsun
İkişerde biz yollarız tamamdırİkişer tane yollasak...alsem
İyiyim sağol canım sen nasılsınNasilsin ablacım
Güzel ben de katılıyorum canımTarif yok sadece sofra istiyoruz :)Sofrada Pınar labneli tarifiniz olacak:)
Bana gönderilecek ve gizli olacak:)
Bana gönderince bulunduğunuz ili,sahur saatinizi ve ramazan ayı hakkında 3-5 cümle olursa sevinirim:)
Tabi yer mecburi değil sadece istek,talep diyelim:)
Tamam özelden fotoğrafı bana atacaksın canımGüzel ben de katılıyorum canım
İyi şükür bende arada bakıp cikiyorum işteİyiyim sağol canım sen nasılsın
Hazırlık aşaması olacak mı peki labneli tarif yapıcaz yaTamam özelden fotoğrafı bana atacaksın canım
Yok canım sadece sofra fotoğrafını çekip bana atacaksınız:)Hazırlık aşaması olacak mı peki labneli tarif yapıcaz ya
Sahur hiç yapmadık canım iftar sofrası yapmıştık:)Kk de örneği var mı?Nevreste
Denenmiş sahur tarifleri diye bir konu buldum. Onun gibi olacaksa ben de katılıyorumSahur hiç yapmadık canım iftar sofrası yapmıştık:)
İşte bu güzel oldu tamamdır ben gidip tarif yapıyım o haldeYok canım sadece sofra fotoğrafını çekip bana atacaksınız:)
Sofranızda pınar labneli bir yiyecek olmalı:)Yani börek,krep,menemen yaptık biliyorsun her hangi biri:)
Ya da simit üzerine,ekmek üzerine sürülebilir:)
Birde pnar labne kutusu sofrada görünmeli başka isteğim yok:)
Oylama gizli olacak oylama bitince hangi sofra kimin açıklayacağız.
Onlar tarif canım biz sofra istiyoruz.Ama dediğim gibi herkes ne yapar bilmem ama çok abartılmadan yapılabilir:)Denenmiş sahur tarifleri diye bir konu buldum. Onun gibi olacaksa ben de katılıyorumbir an koca sofrayı hazırlayacağım sandım gözüm korkmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?