Teşekkür ederim canımcım bende iyiyimHosbuldum beybim iyiyim şükür sen nasılsıno kadar derin konular konuşulmuş ki bende emini ile eşlik edeyim dedim
Bende iyiyim ciçem sağol şimdiden tebrik ederim seni harşkaydınAh çiçeem günler oldu görüşmedikiyiyim şükür senden nabersin
Allah iyilik versin kuzumTeşekkür ederim canımcım bende iyiyimbizim konuştuğumuz o kadar derin değildi, ayaklar hala yere basabiliyordu
Allah iyilik versin tomurcuk gülümBende iyiyim ciçem sağol şimdiden tebrik ederim seni harşkaydın
Çok güzeldi tarifin hak ettin sende,tüm diğer arkadaşlarımız gibi çok sevindim senin adınaAllah iyilik versin tomurcuk gülümçok teşekkür ederim allah razı olsun, oldu valla bu sefer darısı başına ınş çiçeem
Ahmet Kaya’yı sevmem, o yüzden açmadım yavrimu
Çok şükür iyiyim canımİyiyim sen nasılsınBugün ne işin vardı
Hiç sevmem, ne edeyimEşim 2
Ayy çok teşekkür ederim çok mutlu ettin beni ciceemÇok güzeldi tarifin hak ettin sende,tüm diğer arkadaşlarımız gibi çok sevindim senin adına
Allah kolaylık versin canımÇok şükür iyiyim canım
Dışarıda işlerim vardı. Anca market, manav işimi hallettim. Baklavaları götürecektim, araba eşimde, baklavaları o gelince götüreceğiz.
Yapmaya kalksam çok iş var, ama hiç girişmedim
Dün ezana 10 dk kala nişastadan arındırdım mutfağımı. O yüzden bugün hiç iş yapmadım
Bende sevmiyorum yaa pufffHiç sevmem, ne edeyim
Adele severim, ama arada güme gitti garibim
Amin canım, cümlemize inşallahAllah kolaylık versin canımİş hiç bitmez
Ben severimEşim 2
Bizimde yapılacak ,ama bayrama yakın inşaallahAmin canım, cümlemize inşallah
Ben şarkılarını severim. Eşim asla dinlemez, dinletmez.Ben severim
Aynen şarkılarını severim.Diğeri beni alakadar etmezBen şarkılarını severim. Eşim asla dinlemez, dinletmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?