- 8 Nisan 2017
- 57.039
- 301.250
- 698
Benim bir arkadaş var kayinlaari kendisi eltisi hepsi birbirine benzer isimlerCavidan’ın görümcesi de Handan’mış. Zengin kafiyeli isim bulmuş bir de.
Burada anne babaya çok görev düşüyor,okuyacak mesleğini eline alacak ki daha sonra evlilik ols
40 çok ana 30 iyi bence
Eşim 28 yaşındaydı biz evlendiğimizd
Hay ben alintinin disina çıkamıyorum ya
Hazira alisan onu da yer bitirir ablaAma çok zenginseniz başka1 er ev ,araba alırsınız.Gerisi kolay
Sağol bitanem,insallahSor bakalım bi an önce al ilacı ki etki etsin, diş ağrısı başka bi şeye benzemiyor bize de haber et güzelciğim inşallah akşama çoktan inmiş olur şişlik
Çok teşekkür ederim canım sağ olasınn inşallah❤
He yaa öyleymiş
Iste size sürpriz olsun dedimçok teşekkür ederim inşallah canım ❤
Fena konu var gene
Evleneceği kız da 30unda olmazsa niye yazık olsunYazık değil mi evleneceği kıza
Sağol bebisim benim
Sanki profil fotosu taklit ediyormuşsun gibi geldiŞöyle yan bakış bakayım hemen
18 yaşında oğlun kızda 18 ve bu normal bir süreç diyorsunEvleneceği kız da 30unda olmazsa niye yazık olsunhem ben yetiştireceğim erkeğe de kıza da inaniyorum. Ne kadar geç o kadar seçici olur insanlar. Zamanı gelip ben evlenmek istiyorum diyince beklemek güzel olmaz
Nasılsın aşkom
Bizde kız 18 erkek 23 s18 yaşında oğlun kızda 18 ve bu normal bir süreç diyorsun
Lisede aynı yaşta çocukla evlenen arkadaşım var aileleri çok destek oldu onlara zamaninda. Şimdi eşi memur kız öğretmen 3 tanede çocukları var. Ben tek çocukta bile o kadar iyi ebebeyin olduğuma şüpheliyim18 yaşında oğlun kızda 18 ve bu normal bir süreç diyorsun
Benim kaynimda loseden sonra hemen evlendi ailesi de destek verdi ama evliliği hiç bahsettiğin gibi değilLisede aynı yaşta çocukla evlenen arkadaşım var aileleri çok destek oldu onlara zamaninda. Şimdi eşi memur kız öğretmen 3 tanede çocukları var. Ben tek çocukta bile o kadar iyi ebebeyin olduğuma şüpheliyim
Anormal olan çocuğuna güvenmeyen kişinin aman yeterki evlensin yaşı da geldi zaten diyip evlendirmesi bence
O zaman öyleydi canım bende 20 yaşında evlendimLisede aynı yaşta çocukla evlenen arkadaşım var aileleri çok destek oldu onlara zamaninda. Şimdi eşi memur kız öğretmen 3 tanede çocukları var. Ben tek çocukta bile o kadar iyi ebebeyin olduğuma şüpheliyim
Anormal olan çocuğuna güvenmeyen kişinin aman yeterki evlensin yaşı da geldi zaten diyip evlendirmesi bence
Para varsa olur canım yoksa zorBizde kız 18 erkek 23 su süreç hiç normal olmadı
Yok abla ya paran olsa ne olacak istersen cocgun üstüne 5 daire al evlendir geçim bilmezse onları yer oturur daha da ver ver der yani ...Para varsa olur canım yoksa zor
Oda doğruYok abla ya paran olsa ne olacak istersen cocgun üstüne 5 daire al evlendir geçim bilmezse onları yer oturur daha da ver ver der yani ...
Ama destek veren var destek olduğunu zanneden var.Benim kaynimda loseden sonra hemen evlendi ailesi de destek verdi ama evliliği hiç bahsettiğin gibi değil
Yani bu durum kişiden kişiye değişir
Meşhur bakışlarım benim kızınca öyle oluyorum hep.Sanki profil fotosu taklit ediyormuşsun gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?