ben deeeeeeeTanistigima memnun olduk şekerim. Ayşe isimlileri severim. Bir samimi gelirler.
Ayyy Cavidan, kocan laf sokmasın. Üstüne gebesin, bebişinin psikolojisi bozulur, maazallahKinoalı sunny side up yapcam sahur sofrasınaNevreste olur muuuuuu
Benimde markete gitmem lazım, anneme gitmem lazım. Bil bakalım neden gidemiyorumPazara gittim geldim yemek koydum sobaya müge izliyorum sen neyapiyosun
Neden mügeyimi izliyonBenimde markete gitmem lazım, anneme gitmem lazım. Bil bakalım neden gidemiyorum
Rabbim yardımcın olsunCanlı derste delirmeceler sen ne edeysunn
Araba kapıda yokNeden mügeyimi izliyon
Benim hic yokAraba kapıda yok
Ben poşe ya da scrambled seviyorum.Kinoalı sunny side up yapcam sahur sofrasınaNevreste olur muuuuuu
Ben baklavaları nasıl götüreceğimBenim hic yok
Meliss yazıyor amabende melike
Onuda benmi düsüneyimBen baklavaları nasıl götüreceğim
Yoksa, otobüs ile giderdim
İftar menüsü önerin var mı peki?Onuda benmi düsüneyim
Ben bugun kurufasulye pilav cacik salata yapcamİftar menüsü önerin var mı peki?
Çok teşekkür ederimmm inşallahAyyy Cavidan, kocan laf sokmasın. Üstüne gebesin, bebişinin psikolojisi bozulur, maazallah
Bebişin hayırla, uğurla ve sağlıkla gelsin inşallah canım
Ben de karar veremedim buzluktan et çıkardım sadece akşam ola hayrola bakalımRabbim yardımcın olsun
Müge Anlı izliyorum, iftara ne yapsam diye düşünüyorum
Cavidan ne seviyorsa onu yapıyoruz amaa poşe falan olmazBen poşe ya da scrambled seviyorum.
Patlıcan oturtma yapabilirimBen bugun kurufasulye pilav cacik salata yapcam
Dunden patlican oturtmam var
Bende kıyma çıkardım, sabah da pirinç ısladım. Elbet bir fikrim olur diye düşünüyordum, ama olmadıÇok teşekkür ederimmm inşallah❤
Ben de karar veremedim buzluktan et çıkardım sadece akşam ola hayrola bakalım
Cavidan ne seviyorsa onu yapıyoruz amaa poşe falan olmaz
Ayyy ćok güzel olmustu patlican ama ben çok yiyemiyorum patlicani midemi agritiyo 4kasik anca yiyorumPatlıcan oturtma yapabilirim
Gerçi ne yapsam yenmeyecek
Köfte patates mi kızartsam
Benim fasulye mis olmusBende kıyma çıkardım, sabah da pirinç ısladım. Elbet bir fikrim olur diye düşünüyordum, ama olmadı
Kuru fasulye dedi FilizCan, bakacağım haşlanmış fasulyem var mı
Daha ne yiyeceksin iftardaAyyy ćok güzel olmustu patlican ama ben çok yiyemiyorum patlicani midemi agritiyo 4kasik anca yiyorum
Benim fasulye mis olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?