- 21 Kasım 2017
- 27.993
- 120.944
- 598
İnşallah Orkide kahvaltısı hazırlamamışsındır.ben yaptım dün kızlar merakınızı giderim benim ki hazır![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah Orkide kahvaltısı hazırlamamışsındır.ben yaptım dün kızlar merakınızı giderim benim ki hazır![]()
yok gariban sofra kurdum vallahİnşallah Orkide kahvaltısı hazırlamamışsındır.![]()
Sor bakalım bi an önce al ilacı ki etki etsin, diş ağrısı başka bi şeye benzemiyor bize de haber et güzelciğim inşallah akşama çoktan inmiş olur şişlikRica ederim bitanem![]()
Ağrı kesici aldım,antibiyotik gerekecek sanırım, çıkıp soracağım
Çok teşekkür ederim canım sağ olasınn inşallahWunderLost sen hamile misiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn? hiç de çaktırmıyor bak bak bak
hayırlısı olsun, sağlıkla gelsin, hayırlı evlat olsun inşallah
![]()
He yaa öyleymişHamilemiymis
Iste size sürpriz olsun dedim
ilişkiden sonra 10. günden itibaren çıkıyor diye biliyorum. benim de yumurtalama ve ilişki günüm belli. zaten bat 28 nisan. 2 gün var yani. olsaydı çıkardıNiye erken erken yapıyorsun kiolsa da çıkmaz 12.gün![]()
sen anca kirazlı meyve sepetim olursunBana kimse bademli magnumum demedi![]()
16 aylık olsa duramazdı diye düşünüyorum
Taam o da olar beybitomilişkiden sonra 10. günden itibaren çıkıyor diye biliyorum. benim de yumurtalama ve ilişki günüm belli. zaten bat 28 nisan. 2 gün var yani. olsaydı çıkardı
sen anca kirazlı meyve sepetim olursun![]()
Hee 16 hafta evet16 aylık olsa duramazdı diye düşünüyorum16 haftalıktır o
![]()
Tanistigima memnun olduk şekerim. Ayşe isimlileri severim. Bir samimi gelirler.memnun oldum. ben de herhalde 2 kişiden birini ismi olan ayşe![]()
Bende filizTanistigima memnun olduk şekerim. Ayşe isimlileri severim. Bir samimi gelirler.
Hiç filiz arkadaşım olmamıştı tanistigimiza memnun oldum.Bende filiz![]()
Iyi iste simdi olduHiç filiz arkadaşım olmamıştı tanistigimiza memnun oldum.
Ama ben isimleri çabuk unuturum o yüzden unutursam fisildayin olur mu?![]()
![]()
bende melikeTanistigima memnun olduk şekerim. Ayşe isimlileri severim. Bir samimi gelirler.
güven hemşomSana güveniyorum.![]()
Pazara gittim geldim yemek koydum sobaya müge izliyorum sen neyapiyosunNe ediyorsunuz yahu?![]()
Canlı derste delirmeceler sen ne edeysunnNe ediyorsunuz yahu?![]()