• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pınar Labne ile ... Sahur Sofraları

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Sahur Sofrası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    490
  • Anket Kapalı .
Daha ne yiyeceksin iftarda😳

İnan dün 1 buçuk kepçe mercimek çorbası, yanına da ya 3 ya 4 çatal salata yedim. Ekmekmiş, pideymiş yok yiyemedim🤷🏻‍♀️
Baskülüme pil alamadım, eşim kilo verdin diyor, baskülde göremediğim için sevincini yaşayamıyorum😒
Yaaa ben zaten yemek yiyemiyorum 4kilo vermisim 13gunde

Bende kıyma çıkardım, sabah da pirinç ısladım. Elbet bir fikrim olur diye düşünüyordum, ama olmadı 🤣🤣
Kuru fasulye dedi FilizCan, bakacağım haşlanmış fasulyem var mı 🤭
Patlıcan közleyip yoğurtlayıp üzerine soğanlı domatesli biberli kıymayı ekleyip alinazikimsi bir şey yapabilirsinnnn🤩🤩🤩🤩 patlıcan yoksa patates kızartıp yine yoğurt kıyma çökertme kebabımsı bi şey yapabilirsinnnnn. Pirinç de isladin madem çorbaya çevir onu🤪😅😅 ne güzel fikir verdim dimi

Patlıcan közleyip yoğurtlayıp üzerine soğanlı domatesli biberli kıymayı ekleyip alinazikimsi bir şey yapabilirsinnnn🤩🤩🤩🤩 patlıcan yoksa patates kızartıp yine yoğurt kıyma çökertme kebabımsı bi şey yapabilirsinnnnn. Pirinç de isladin madem çorbaya çevir onu🤪😅😅 ne güzel fikir verdim dimi
Çökertmeyi yeni yaptım, Naziklerin Ali’yi eşim sevmiyor fazla 😒

Back