Ellerine sağlık, afiyetle yiyinBenim fasulye mis olmus
Yaaa ben zaten yemek yiyemiyorum 4kilo vermisim 13gundeDaha ne yiyeceksin iftarda
İnan dün 1 buçuk kepçe mercimek çorbası, yanına da ya 3 ya 4 çatal salata yedim. Ekmekmiş, pideymiş yok yiyemedim
Baskülüme pil alamadım, eşim kilo verdin diyor, baskülde göremediğim için sevincini yaşayamıyorum
SagolEllerine sağlık, afiyetle yiyin
Yemek yiyemiyorum ama tatlı yiyorumYaaa ben zaten yemek yiyemiyorum 4kilo vermisim 13gunde
Patlıcan közleyip yoğurtlayıp üzerine soğanlı domatesli biberli kıymayı ekleyip alinazikimsi bir şey yapabilirsinnnnBende kıyma çıkardım, sabah da pirinç ısladım. Elbet bir fikrim olur diye düşünüyordum, ama olmadı
Kuru fasulye dedi FilizCan, bakacağım haşlanmış fasulyem var mı
Ben fırında patatesli köfte yapıcam. üzerine biber ve domates koyupPatlıcan oturtma yapabilirim
Gerçi ne yapsam yenmeyecek
Köfte patates mi kızartsam
Tartilmiyonmu ben hergun tartiliyomYemek yiyemiyorum ama tatlı yiyorum
Kaç kilo verdim ya da verdim mi bende merak ediyorum
Söylemek yasakben yaptım dün kızlar merakınızı giderim benim ki hazır
ama kimse demedi ki banaSöylemek yasak
Yasak değilde söylememek lazım. Hangi sofra kimin bilmeyeceğiz yaama kimse demedi ki bana
şimdi de bilememsinizkiYasak değilde söylememek lazım. Hangi sofra kimin bilmeyeceğiz ya
şimdi de bilememsinizki
Çökertmeyi yeni yaptım, Naziklerin Ali’yi eşim sevmiyor fazlaPatlıcan közleyip yoğurtlayıp üzerine soğanlı domatesli biberli kıymayı ekleyip alinazikimsi bir şey yapabilirsinnnnpatlıcan yoksa patates kızartıp yine yoğurt kıyma çökertme kebabımsı bi şey yapabilirsinnnnn. Pirinç de isladin madem çorbaya çevir onu ne güzel fikir verdim dimi
Musakka yap patlıcan varsa yada karnıyarık pilav cacık :)Çökertmeyi yeni yaptım, Naziklerin Ali’yi eşim sevmiyor fazla
bu doğru tamam zeki kızNevreste sofraları karışık dizerse bilemeyiz evet
İlk yapılandan son yapılana dogru dizerse ilk 2 sofradan biri sensin
Bencede ben dün yaptim offff misMusakka yap patlıcan varsa yada karnıyarık pilav cacık :)
Ben kereviz ve mantı Yapcam
Tabagından çanagından çay kaşıgından bile tanırız bizbu doğru tamam zeki kız
Afiyet olsun canımBencede ben dün yaptim offff mis
dün canım nasıl istedi musakka annem patlıcan iyi değildir dediBencede ben dün yaptim offff mis
ben daha o kadar tanımıyorum ama eskileri karıştırayım bir araTabagından çanagından çay kaşıgından bile tanırız biz
Afiyet olsun canım
Sizin oranın pideli köftesini yaptım. Oda çok güzel oldu
Çok güzel pideli kofte bende yapayim birgun ramazandaTabagından çanagından çay kaşıgından bile tanırız biz
Afiyet olsun canım
Sizin oranın pideli köftesini yaptım. Oda çok güzel oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?