Pınar Labne ile ... Sahur Sofraları

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Sahur Sofrası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    490
  • Anket Kapalı .
hemenn detaylara geçiyorum 16+5 teyim sanırım, cinsiyeti de kız işte bakalım şimdilik bu kadar ben de başka ayrıntı bilmiyorum inan

inşallah canımmm inşallah
Ya dün sana duyduktan sonra ilk yorumu yaparken kız diyecektim daha dedim kaç haftalık oldgunu bilmiyorsin yorum yapma dedim kendime kız evladı bambaşka ya rabbim sağ salim kucagina almak nasip olsun wunderim

Filizkom nasıl verdin o kadar kiloyu bu kadar kısa sürede maşallah ❤ bence metabolizman hızlı
Canim ben ramazanda yemek yiyemiyorum yesemde rahatsiz ediyo oyuzden gece yoğurdun icine hurma ceviz incir koyup yedim ama metabolizmam hizli degil sadece ramazana özgu

Canim ben ramazanda yemek yiyemiyorum yesemde rahatsiz ediyo oyuzden gece yoğurtdun icine hurma ceviz incir koyup yedim ama metabolizmam hizli degil sadece ramazana özgu
Bende ekmek hiç yemiyorum ramazanda ama yemek yiyorum
Yoğurt mu faydalı acaba
Sen aslında tuvalet sorununu cozsen alır yürürsün filizko

maşallahın var ablacım senin çoğu 20 liklere taş çıkarırsın valla zaten yaşını bilmeseler inanmaz kimse 40 olduğuna Allah sağlıklı yaşlar nasip etsin inşallah
Aslı'cım demek sen buralardasın
Çok sağol canım benimDaha var ama ben bunu çok beğendim
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaallah
Akşam millet katılmam deyip duruyordu. 2 kişi göndermiş, kesin katılmam diyenlerdir Nasıldı acaba sofraları abartı mıydı. Nevreste
Bence normal abartısız:)
Tüyo ver bize Nevreste gariban takılalım mı?
Abartı yok:)
ben yaptım dün kızlar merakınızı giderim benim ki hazır
Şişşşştttt katılım gizli katıldığımızı söylemiyoruz

ama o gün konuştuk ya tamam artık ağzımdan çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…