Öğrenirsin zamanlaben daha o kadar tanımıyorum ama eskileri karıştırayım bir ara
Ayy valla çok guzeldidün canım nasıl istedi musakka annem patlıcan iyi değildir dedi
Ya dün sana duyduktan sonra ilk yorumu yaparken kız diyecektim daha dedim kaç haftalık oldgunu bilmiyorsin yorum yapma dedim kendimehemenn detaylara geçiyorum 16+5 teyim sanırım, cinsiyeti de kızişte bakalım şimdilik bu kadar ben de başka ayrıntı bilmiyorum inan
inşallah canımmm inşallah
afiyet olsun canım sizeAyy valla çok guzeldi
Gel birlikte olsun dicem ama dün yedikafiyet olsun canım size
Filizkom nasıl verdin o kadar kiloyu bu kadar kısa sürede maşallah ❤ bence metabolizman hızlıAyy valla çok guzeldi
ÇaktırmasnaNevreste sofraları karışık dizerse bilemeyiz evet
İlk yapılandan son yapılana dogru dizerse ilk 2 sofradan biri sensin
Canim ben ramazanda yemek yiyemiyorum yesemde rahatsiz ediyo oyuzden gece yoğurdun icine hurma ceviz incir koyup yedim ama metabolizmam hizli degil sadece ramazana özguFilizkom nasıl verdin o kadar kiloyu bu kadar kısa sürede maşallah ❤ bence metabolizman hızlı
Bende ekmek hiç yemiyorum ramazanda ama yemek yiyorumCanim ben ramazanda yemek yiyemiyorum yesemde rahatsiz ediyo oyuzden gece yoğurtdun icine hurma ceviz incir koyup yedim ama metabolizmam hizli degil sadece ramazana özgu
Tamam pekiiiiÇökertmeyi yeni yaptım, Naziklerin Ali’yi eşim sevmiyor fazla
Aslı'cım demek sen buralardasınmaşallahın var ablacım senin çoğu 20 liklere taş çıkarırsın valla zaten yaşını bilmeseler inanmaz kimse 40 olduğuna Allah sağlıklı yaşlar nasip etsin inşallah
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaallahBen yeniii gördümmmmmmmm
Amanınnnnnnnnnnn amanınnnn amanınnnnnnnnn
Gebeliğini yesinler seninnnnnnWunderLost
Hemide kızçeee
Benmde olcak nevreste ablanın dediii gibi
Allah kısmet ederse
Ya varya bu topikte kim istiyorsa kim diliyorsa, rabbim tek tek hepsine sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah
Bence normal abartısız:)Akşam millet katılmam deyip duruyordu. 2 kişi göndermiş, kesin katılmam diyenlerdirNasıldı acaba sofraları abartı mıydı . Nevreste
Abartı yok:)
Şişşşştttt katılım gizli katıldığımızı söylemiyoruzben yaptım dün kızlar merakınızı giderim benim ki hazır
ama o gün konuştuk ya tamam artık ağzımdan çıkmazAslı'cım demek sen buralardasın
Çok sağol canım benimDaha var ama ben bunu çok beğendim
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaallah
Bence normal abartısız:)
Abartı yok:)
Şişşşştttt katılım gizli katıldığımızı söylemiyoruz
Ondan söylememesi gerekiyordu şimdi onun sofrayı değiştirmem gerekecek:)Nevreste sofraları karışık dizerse bilemeyiz evet
İlk yapılandan son yapılana dogru dizerse ilk 2 sofradan biri sensin
Senin yerini değişmem lazımama o gün konuştuk ya tamam artık ağzımdan çıkmaz
amaaaa nedennSenin yerini değişmem lazım
Yogurt zaten faydali ama bu ramazan wc isini ćözdüm sanirimBende ekmek hiç yemiyorum ramazanda ama yemek yiyorum
Yoğurt mu faydalı acaba
Sen aslında tuvalet sorununu cozsen alır yürürsün filizko
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?