• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pınar Labne ile ... Sahur Sofraları

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Sahur Sofrası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    490
  • Anket Kapalı .
Ahahaha benim kafada biri daha 🤣 ben 1 yıldır küsmedim, sen de küsmezsin merak etme 🙈 ama senin en azından pınar beyazda kazanmışlığın var, benim o da yok 🤣🤣🤣
Belki de onun rahatlığı var. Nasılsa bir kere bir şey kazanmışım amaaaan. 🤪

Sahur sofrası iftar gibi şatafatlı olmaz. Ortaya bir tarif etrafında kahvaltı tabağı. Millet korktukça ben mi rahat düşünüyorum diyorum. 🤔Öyle servis takımlatına bile gerek yok bence 🤔
Ben geçenlerde demiştim iftar sofrası yarışmasına katılmayacağımı, ama sabah sahuru duyunca şöyle oldum —> :rolleyes:

Belki de onun rahatlığı var. Nasılsa bir kere bir şey kazanmışım amaaaan. 🤪
Bendeki neyin rahatlığı acaba 🤣🤣🤣 ben de normalde hırslı bir insanım aslında ama burda hırsım yok nasıl oluyorsa, burası yarışma platformu halbuki, ben burayı eğlence, kafa dağıtma yeri gibi görüyorum sanirim 😅

Bende iftar sofrasi olsun isterdim iste🤷🏻‍♀️
Kendi evimde olsam ben de isterdim. Ama annem de babam da oruç tutamıyor bu sene. Babamın uyması gereken perhizi var. Akşam ezanını beklemiyorlar çoğu zaman. Ayrıca bendeki gibi şık tabak çanak yok annemde. 😂

Kendi evimde olsam ben de isterdim. Ama annem de babam da oruç tutamıyor bu sene. Babamın uyması gereken perhizi var. Akşam ezanını beklemiyorlar çoğu zaman. Ayrıca bendeki gibi şık tabak çanak yok annemde. 😂
Herkes kendine gore hakli tabiki

Bendeki neyin rahatlığı acaba 🤣🤣🤣 ben de normalde hırslı bir insanım aslında ama burda hırsım yok nasıl oluyorsa, burası yarışma platformu halbuki, ben burayı eğlence, kafa dağıtma yeri gibi görüyorum sanirim 😅
Aynen ben de öyle işte. Ama ben zaten ezelden beri hırslı değilim. Annem babam hep başıma kakar. 🙄

Öyle zaten 🤷🏻‍♀️
Hepsi var bu yarışma platformunda. Öyle olmasa, yıllar süren arkadaşlıklar olur muydu?🤷🏻‍♀️

Back