- 8 Haziran 2013
- 57.442
- 152.516
- 898
İnşaallah evvoşumBu geçsinde belki diğerlerine maviş![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşaallah evvoşumBu geçsinde belki diğerlerine maviş![]()
![]()
Labneli yapmadım, hazırda değil yaniHee hazırda bekliyor diyorsun ya sana düşmese aynısı![]()
O süperMinnak tepsilerim ile yaptım, bitirir gibi![]()
Ama labneli yapıcam demiştin sadece yarışmayamı koyacanLabneli yapmadım, hazırda değil yani![]()
Katılalım canom
Tarif yok resimler özelden bana gelecek:)Cumartesi göreceksiniz:)Hani tarif![]()
Ben açıcam dedim evet
Hep baklava yapmak istemiştimİşte buuu![]()
![]()
Ah filizko ben 5 oy aldığımi biliyorumBen zaten 3 oy olsun istedimki 2 az geliyo zaten 1nide kendime verdim iyi oldu benim icin zaten tarifimde yeterince aksilikler yasadim uzuldum bidaha katilmak istemedim masada herzaman kendime guveniyorum ama kimse yemek yemiyo zaten kime hazirlayim ben tepside sunamam neler gelceginide biliyorum kendimi yine arka plana atamam 10 20 oyla
Katılmak istiyorsan katıl bence
İlginçmişTarif yok resimler özelden bana gelecek:)Cumartesi göreceksiniz:)
Labneli yarışma için yaparım, babam için normal baklava yaptım canımAma labneli yapıcam demiştin sadece yarışmayamı koyacan![]()
Hep aldik o oylari canim sorun oy degilkiAh filizko ben 5 oy aldığımi biliyorum![]()
Kimin olduğu belli olmayacak:)İlginçmiş![]()
He tamam sen öyle diyince afiyet o zamanLabneli yarışma için yaparım, babam için normal baklava yaptım canım![]()
Hmm bu da ilginçmişKimin olduğu belli olmayacak:)