Baklava konuşalım, nerede senin öğrenciler elticim
Sponsorlu yarışmanın son haftası için malzemeleri hazırlasınlar![]()

Bunlar baklava açacak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baklava konuşalım, nerede senin öğrenciler elticim
Sponsorlu yarışmanın son haftası için malzemeleri hazırlasınlar![]()
Bugün yine sendeyizBenim tarifim kaldı mı menü için![]()
KatılsanaBana denk geldi he yoksa ben arsızım katılırım![]()
Son hafta baklava tepsileri uçuşacak burada, sen uyuBaklava deme artık![]()
Bulursan açtırırsın
Tamam küsme katılma:)Ben küsmenizi istemiyorum:)Haziranda normal yarışmalarda görürüz:)Ben zaten 3 oy olsun istedimki 2 az geliyo zaten 1nide kendime verdim iyi oldu benim icin zaten tarifimde yeterince aksilikler yasadim uzuldum bidaha katilmak istemedim masada herzaman kendime guveniyorum ama kimse yemek yemiyo zaten kime hazirlayim ben tepside sunamam neler gelceginide biliyorum kendimi yine arka plana atamam 10 20 oyla
Sen katıl mavişim ben çok katıldımKatılsanasenle kapışmak çok keyifli.
Özledim![]()
En çok sana güveniyordumBulursan açtırırsın![]()
Canim çıkmış bugun pestil olmusum kimseyede küsmedimTamam küsme katılma:)Ben küsmenizi istemiyorum:)Haziranda normal yarışmalarda görürüz:)
Sen katıl tabi ben diğer baklava yarışına katılıcam yapıyorsak kazanalım dimiSon hafta baklava tepsileri uçuşacak burada, sen uyu![]()
Ben 20 çeşit yapmayı planlıyordum tabi sen sonuncu olursunCanim çıkmış bugun pestil olmusum kimseyede küsmedim
Oylari bölmeyeyim masada![]()
Döktürürum sonra masa gozukmez kahvaltiliktan
Öyle olsunSen katıl mavişim ben çok katıldım![]()
Sen tut bırakmaEn çok sana güveniyordum![]()
Ozaman sana basarilarBen 20 çeşit yapmayı planlıyordum tabi sen sonuncu olursun![]()
Ben baklavalarımı yaptım kiSen katıl tabi ben diğer baklava yarışına katılıcam yapıyorsak kazanalım dimi![]()
Söyle bitirsinBen baklavalarımı yaptım ki
Başka yapmam diye düşünüyorum, tabi eşim bitirmez ise![]()
Hee hazırda bekliyor diyorsun ya sana düşmese aynısıBen baklavalarımı yaptım ki
Başka yapmam diye düşünüyorum, tabi eşim bitirmez ise![]()