Bak işte geleneksel olarak her hafta küsen bir diğer arkadaşımız daha geldiKüstüm oynamiyorum![]()

Asıl ben sana küstüm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak işte geleneksel olarak her hafta küsen bir diğer arkadaşımız daha geldiKüstüm oynamiyorum![]()
Peki benim yarışmayı ısrarla alt sıralarda bitirip sürekli yenisine katılmam...Canım lafım ortaya ama cidden kazanamayınca her hafta başı ya da her ay başı oynamıyorum diye trip atılıyor:)
Yani 1. hafta ben kazandım,2. hafta evva:)Biz haketmedenmi aldık:)
Bir yarışma var ve cidden 3 hafta bitti ,tariflerin hepsi eşsiz:)1 tane 1. çıkacak ve her şey sorun ediliyor:)
Yani bende burada sizler için emek veriyorum,çaba gösteriyorum.Hepinizle ayrı ayrı konuşuyorum.Özelden geçiyor günüm bazen:)
Yani bir şey istemedik sofranızı çekin atın dedik:)Ama biliyorum bazıları bu sebeple değil küstüm oynamıyorum modunda:)
2 oy kullanmışsınNeden ne oldu![]()
Ben hayata küsmüsum sizemi kusmucemBak işte geleneksel olarak her hafta küsen bir diğer arkadaşımız daha geldi
Asıl ben sana küstüm![]()
Onu farkettim bugunAraya serpiştirir eltim, fasulyeler haricinde katılım azmış çünkü![]()
Ama sen daha yeni sayılırsın ve evinde değilsin canım benim:)Peki benim yarışmayı ısrarla alt sıralarda bitirip sürekli yenisine katılmam...![]()
O koca yazıyı görmedim2 oy kullanmışsın
Oraya eltim na eşşek kadar, disco topu gibi 3 oy yazmış![]()
Bak işte olay bu zatenBen hayata küsmüsum sizemi kusmucem![]()
![]()
Yapma ya tabağa ne ihtiyacın var:)
Olay tabak değil sen tezgahta sunum yaptın:)Şimdi eşini suçlama:)
Gündüz yapabilirdin sunumu:)
Şimdi bahanelere sığınmayalım:)
HarikasınIşık vurunca iyi olur aydınlık olsun dedim ama hataymis.
Alışacağım![]()
Ben kimseye küsmedimki tatliyada katilmicaktim hadi dedim yazayimBak işte olay bu zaten
Yani her şeye küsüp pes etmiyeceğiz.Aksine her düştüğümüzde yeniden kalkacağız.
Tamam emek veriyorsunuz,özeniyorsunuz.Ama yaptıklarımızı kendimiz yiyoruz:)
Yani kendimizi geliştiriyoruz.Yenilmek nedir,kazanmak nedir onu öğreniyoruz.Dertlerimizi paylaşıyoruz.Kavga ediyoruz.
Tekrar barışıyoruz.Yani küsmek nedir diyorum:)
Ama küstüğün için katılmayacaktın .Tarifi yaptığın halde oylama 3 dediğim gece küsüp trip attınBen kimseye küsmedimki tatliyada katilmicaktim hadi dedim yazayim![]()
Bana denk geldi he yoksa ben arsızım katılırımOnu farkettim bugungelen katılmayacagım diyor
![]()
Bana neTamam sıkıntı yok biliyoruz:)Ama her hafta olmasa mı diyorum:)
Bu hafta o sofra bana gelecek![]()
Baklava konuşalım, nerede senin öğrenciler elticimÇok mu konuşuyorum susayım mı![]()
Ben zaten 3 oy olsun istedimki 2 az geliyo zaten 1nide kendime verdim iyi oldu benim icin zaten tarifimde yeterince aksilikler yasadim uzuldum bidaha katilmak istemedim masada herzaman kendime guveniyorum ama kimse yemek yemiyo zaten kime hazirlayim ben tepside sunamam neler gelceginide biliyorum kendimi yine arka plana atamam 10 20 oylaAma küstüğün için katılmayacaktın .Tarifi yaptığın halde oylama 3 dediğim gece küsüp trip attın![]()
Baklava deme artıkBaklava konuşalım, nerede senin öğrenciler elticim
Sponsorlu yarışmanın son haftası için malzemeleri hazırlasınlar![]()