Hayat devam ediyor:)Çok küstüm ,5 oyları 8 oyları nasıl unuturum da küsmem nevoşum, insan çok bozuluyor ama![]()
Bu bizim hayatımızın bir parçası:)
Olmadığı zaman düşmeyeceğiz:)Kalkıp yola devam edeceğiz:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayat devam ediyor:)Çok küstüm ,5 oyları 8 oyları nasıl unuturum da küsmem nevoşum, insan çok bozuluyor ama![]()
E ben sana bunu daha önce de söyledimBak işte kendini bilenler tek tek dökülüyor![]()
Ben de İstanbuldayım da deynepnaz kim kiHanım abla İstanbul’da![]()
He sahi sanırım birinci olacağım kukriskom daha inanamaktayimBoşver sosyalim sen birinciligin tadını çıkar![]()
Ben biliyorum eminim imzamı atarımÇok güzel gaza getirdiğimi daha önce söylemişmiydim![]()
Olursun sosyalim olursun rahatkeHe sahi sanırım birinci olacağım kukriskom daha inanamaktayim![]()
Ben teşekkür ediyorum, sayenizde ertelediğim künefe tabaklarını aldımBak bana bunlarla gel elticim
Şansın yoktu diyemem ama işte kk ne seçecek bilemiyorduk:)
Bence çok güzel oldu emeğin için teşekkür ederiz![]()
Bunuda yavaş yavaş öğreniyorum nevoşum, en büyük özelliğim pes etmektiHayat devam ediyor:)
Bu bizim hayatımızın bir parçası:)
Olmadığı zaman düşmeyeceğiz:)Kalkıp yola devam edeceğiz:)
Seni yazmamışBen de İstanbuldayım da deynepnaz kim ki![]()
Eşimi gaza getirip en güzel tabaklardan aldiracaksan telefonu hemen veriyimÇok güzel gaza getirdiğimi daha önce söylemişmiydim![]()
Tamam sıkıntı yok biliyoruz:)Ama her hafta olmasa mı diyorum:)E ben sana bunu daha önce de söyledim![]()
Evet, bu kategoriye katılmanız şart koşulmuş![]()
Yapma ya tabağa ne ihtiyacın var:)Eşimi gaza getirip en güzel tabaklardan aldiracaksan telefonu hemen veriyim![]()
Her sunum hazirlayisimda bu sefer çok güzel oldu diyorum. Sonra bir bakıyorum ki eşimin mutfağa taktiği sarı lambalar yüzünden tabak kömürlükte çekilmiş gibi duruyor![]()
![]()
Gecen gün kızdım o da yazık bir sonrakinin çekimine sana yardım ediyim diyorişte olacak ki hep ne yardımı
![]()
Araya serpiştirir eltim, fasulyeler haricinde katılım azmış çünküFasülyeler sona dizilir kesin