- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
Onu yapicam simdi zaten en sekindenKahve içek ve ölek
Zor duzelttik orayi buraya geldim ayniTakım karışık mı
Ben de yapacağım birazdan hemsomOnu yapicam simdi zaten en sekinden
Aynen canım bende öyle düşünüyorum:)Farkında değilsiniz ama çoğumuz birbirimize benziyoruz:)ben senin içinin güzelliğini, hassasiyetini ,seni görüp, birebir tanımamış olsam bile hissedebiliyorum canım arada bazı yanlış anlaşılmalar, hafif kırgınlıklar olabilir ama burası çok güzel arkadaşlıkların olduğu çok güzel bir aile ortamı ,hiç bozulmasın inş
Fasulyeler nefes de almasınFasulyeler onu yapamaz
Ortalık karıştırmıyorum ki fikrimi söyledimCanısı sen fikirlerini kendine sakla biraz en iyisi ortalık karıştırma
Yapacak bir şey yok canım:)Ben mükemmel değilim ama hiçbirimiz değiliz:)Sen beni biliyorsun, ama bende kendimi biliyor ve kabul ediyorum.
Kabul etmeyenleri ne yapacağız elticim
Burada kargaşa yok canım. Muhabbet ediyoruzZor duzelttik orayi buraya geldim ayni
Aynen almasınFasulyeler nefes de almasın
Ortalık karıştırmıyorum ki fikrimi söyledimKimseyi bi şeye zorlamadım.
Sağol canımAfiyet olsun
AynenBurada kargaşa yok canım. Muhabbet ediyoruz
Kız o an aklıma onlar geldiHemşonu da saymamışsın kız ,alacağın olsun
Duydum hemsom sesiniz geliyoooSosyal zirvede,bizi duymaz dedik hemsom
Yani bu kadar yakın olup sorunlarımızı konuşamıyacaksak ölelimBurada kargaşa yok canım. Muhabbet ediyoruz
Yok birde zorla aysooFasulyeler nefes de almasın
Ortalık karıştırmıyorum ki fikrimi söyledimKimseyi bi şeye zorlamadım.
Silah dayayacağım artıkYok birde zorla aysoo
Ben çok giremiyorum normalde canım, bu aralar biraz takıldım ama çocuklar pek rahat vermiyor, bırak telefonu ,bizimle oyna diyorlar , vicdan yapıyorum telefon elimde çok duruncaKız o an aklıma onlar geldionları gece rüyamda bile görüyorum, o kadar birlikte takıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?