Hayat devam ediyor:)Çok küstüm ,5 oyları 8 oyları nasıl unuturum da küsmem nevoşum, insan çok bozuluyor ama
E ben sana bunu daha önce de söyledimBak işte kendini bilenler tek tek dökülüyor
Ben de İstanbuldayım da deynepnaz kim kiHanım abla İstanbul’da
He sahi sanırım birinci olacağım kukriskom daha inanamaktayimBoşver sosyalim sen birinciligin tadını çıkar
Ben biliyorum eminim imzamı atarımÇok güzel gaza getirdiğimi daha önce söylemişmiydim
Olursun sosyalim olursun rahatkeHe sahi sanırım birinci olacağım kukriskom daha inanamaktayim
Ben teşekkür ediyorum, sayenizde ertelediğim künefe tabaklarını aldımBak bana bunlarla gel elticim
Şansın yoktu diyemem ama işte kk ne seçecek bilemiyorduk:)
Bence çok güzel oldu emeğin için teşekkür ederiz
Bunuda yavaş yavaş öğreniyorum nevoşum, en büyük özelliğim pes etmektiHayat devam ediyor:)
Bu bizim hayatımızın bir parçası:)
Olmadığı zaman düşmeyeceğiz:)Kalkıp yola devam edeceğiz:)
Seni yazmamışBen de İstanbuldayım da deynepnaz kim ki
Eşimi gaza getirip en güzel tabaklardan aldiracaksan telefonu hemen veriyimÇok güzel gaza getirdiğimi daha önce söylemişmiydim
Tamam sıkıntı yok biliyoruz:)Ama her hafta olmasa mı diyorum:)E ben sana bunu daha önce de söyledim
Evet, bu kategoriye katılmanız şart koşulmuş
Yapma ya tabağa ne ihtiyacın var:)Eşimi gaza getirip en güzel tabaklardan aldiracaksan telefonu hemen veriyim
Her sunum hazirlayisimda bu sefer çok güzel oldu diyorum. Sonra bir bakıyorum ki eşimin mutfağa taktiği sarı lambalar yüzünden tabak kömürlükte çekilmiş gibi duruyor
Gecen gün kızdım o da yazık bir sonrakinin çekimine sana yardım ediyim diyorişte olacak ki hep ne yardımı
Araya serpiştirir eltim, fasulyeler haricinde katılım azmış çünküFasülyeler sona dizilir kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?