İçli köfte daha doğrusu analı kızlı yapacağım.Sen yapmazsın alırsınPeki sence ben hiç çiğköfte yapıyor muyum?
Benimde var ama bozuldu galiba ya da küstüBenim kıyma makinem var, yoksa eşime değiştirttirirdim
Teşekkür ederim
Yani faydalı bir alet inşaallah istediğin gibi olurBenim de gönlümü o çeldi.
Yenisini görünce küsmüştürBenimde var ama bozuldu galiba ya da küstü
BelkideYenisini görünce küsmüştür
Analı kızlı bizde zımzık bulgur kaynatılır, sonra soğanlı salçalı baharatlı sosla karıştırılırİçli köfte daha doğrusu analı kızlı yapacağım.Sen yapmazsın alırsınKendin yap kendin
Analı kızlı mı yapacaksınAnalı kızlı bizde zımzık bulgur kaynatılır, sonra soğanlı salçalı baharatlı sosla karıştırılırCanım çektiiiii. Fellah köftesi de olabilir bunun adı emin değilim
Tabii ki hayırAnalı kızlı mı yapacaksın
Analı kızlı içli köfte oluyor.Birde minikleri var.Ama hamuru 1 saate yakın yoğruluyor.Ondan bu makina beni kurtaracakAnalı kızlı bizde zımzık bulgur kaynatılır, sonra soğanlı salçalı baharatlı sosla karıştırılırCanım çektiiiii. Fellah köftesi de olabilir bunun adı emin değilim
Bence sen katılmaTabii ki hayır
Sen değil ben yanlış anladım kuzuTamam işte 3.olan 4.sofra sen değil misin yani yanlış mı anladım
Yarışma bitmedi huuuuSen değil ben yanlış anladım kuzuevet o
Yaaa canooomElimde olsa 13 numarayı yok edecem
Yaaa canooom
Heeee. O zaman bizim yediğimiz fellah köftesi mi acaba?Analı kızlı içli köfte oluyor.Birde minikleri var.Ama hamuru 1 saate yakın yoğruluyor.Ondan bu makina beni kurtaracak
Nereye?Bence sen katılma
Ciğerimin kosesiSeçmek her zamanki gibi çok zor oldu.4 ve 12 ellerinize sağlık canlarım.
Daha ne kaldı nevoşYarışma bitmedi huuuu