Beni hiç sorma
Canoomyaa harbi niye öyle olduBeni hiç sorma
Kız sofra değil sıralamada yani belliya şimdi hani 1. Olan kazanan o bakımdan 3. YumDemek 3.sensinnno zaman 4.kim
Tamam işte 3.olan 4.sofra sen değil misin yani yanlış mı anladımCanoomyaa harbi niye öyle oldu
Kız sofra değil sıralamada yani belliya şimdi hani 1. Olan kazanan o bakımdan 3. Yum
Elimde olsa 13 numarayı yok edecemCanoomyaa harbi niye öyle oldu
Kız sofra değil sıralamada yani belliya şimdi hani 1. Olan kazanan o bakımdan 3. Yum
Dogru anladın komşum. İlk 3 deyim diyorTamam işte 3.olan 4.sofra sen değil misin yani yanlış mı anladım
Bu KK kadınları beni sevmedi galiba Nevoş. Resim yarışması yok mu ona katılayım ben.13 kişi katıldığını belirtmeyin bir yerde söylerken
AlışırlarBu KK kadınları beni sevmedi galiba Nevoş. Resim yarışması yok mu ona katılayım ben.
Daha dur, hemen pes etmeBu KK kadınları beni sevmedi galiba Nevoş. Resim yarışması yok mu ona katılayım ben.
Aynen hemen pes ediyorlarDaha dur, hemen pes etme
Yasmin sen bilirsin, kaç yarışma sonra küsmeye başlanıyor?Daha dur, hemen pes etme
Zamanla daha iyi sunum için hırslanacaktırAynen hemen pes ediyorlar
Ben her kategori sonu küsüyordum, ama yeni kategoriye bomba gibi geliyordumYasmin sen bilirsin, kaç yarışma sonra küsmeye başlanıyor?
Ben 8 (ay) kategori küstümYasmin sen bilirsin, kaç yarışma sonra küsmeye başlanıyor?
Yoo etmedim. Çorba tarifimi aldım.Aynen hemen pes ediyorlar
Kk sahurda baklava sevmiyormuşZamanla daha iyi sunum için hırslanacaktır
Benim kızlar senin sofrayı beğenmişlerdi.Hatta 1.olabilir dedilerYoo etmedim. Çorba tarifimi aldım.Ya ben zaten sofra kurmayacağım için yine birincilik beklentim yoktu ama yani geçerken şöyle bir gözleri takılır oy verirler diye düşünmüştüm. Takılmadı.
Kendi evimde olmadığım için hırslanamıyorum.Zamanla daha iyi sunum için hırslanacaktır
Annem ve arkadaşlarım da gaz verdi. Pinterest görseli gibi olmuş dediler. Dedim KK sofra geneline bakar, takımlarını konuşturur şimdi hanımlar. O yüzden bu 1. olmaz. Ama yine de o gazla iyi oy beklemiştim yalan yok.Benim kızlar senin sofrayı beğenmişlerdi.Hatta 1.olabilir dediler
Aynen benim kızçelerde öyle dediler.Annem ve arkadaşlarım da gaz verdi. Pinterest görseli gibi olmuş dediler. Dedim KK sofra geneline bakar, takımlarını konuşturur şimdi hanımlar. O yüzden bu 1. olmaz. Ama yine de o gazla iyi oy beklemiştim yalan yok.