Bana göre hepinizi birincisiniz. Bu sene taşınma telaşım vardı, sahur sofralarımın hiç biri böyle güzel olamadı.Annem ve arkadaşlarım da gaz verdi. Pinterest görseli gibi olmuş dediler. Dedim KK sofra geneline bakar, takımlarını konuşturur şimdi hanımlar. O yüzden bu 1. olmaz. Ama yine de o gazla iyi oy beklemiştim yalan yok.
Tabii onlar da etken. Yine de takımlı takımlı güzel duruyor sofralar. Hepimizin ellerine sağlık.Aynen benim kızçelerde öyle dediler.
Takımları konuşan yok benceSenin tek olduğu için ve börek,pişi,kızartma,tost,gözleme daha çok yendiği için ona göre oy verildi.
Ellerimize sağlıkTabii onlar da etken. Yine de takımlı takımlı güzel duruyor sofralar. Hepimizin ellerine sağlık.
Bu arada mutfak şefi araştırmalarımda sona yaklaştım ahsjahjsja. Seninkinin kıyma aparatı var değil mi? İşe yarıyor mu, iyi ki var diyor musun?Ellerimize sağlık
TamamdırDogru anladın komşum. İlk 3 deyim diyor
Onu kullanmadım canım henüz ihtiyaç duymadımBu arada mutfak şefi araştırmalarımda sona yaklaştım ahsjahjsja. Seninkinin kıyma aparatı var değil mi? İşe yarıyor mu, iyi ki var diyor musun?
Mikser robotu mu? Kk’dan hediye gelen?Onu kullanmadım canım henüz ihtiyaç duymadım
Kıyma makinası aparatınıMikser robotu mu? Kk’dan hediye gelen?
Makarna kesme aparatı olanlar da var. Normalde her aparat ayrı satılıyor. Seninkinin içinde olması, büyük ayrıcalık canımOnu kullanmadım canım henüz ihtiyaç duymadım
Not edildi.Onu kullanmadım canım henüz ihtiyaç duymadım
Heee, ben de dedim kullanmıyorsan bana gönderKıyma makinası aparatını
Evet canım sağolsunlar özellikle öyle almışlardıMakarna kesme aparatı olanlar da var. Normalde her aparat ayrı satılıyor. Seninkinin içinde olması, büyük ayrıcalık canım
Yok onu kullanıyorumHeee, ben de dedim kullanmıyorsan bana gönder
İhtiyaç varsa olabilir.Not edildi.
Ya ben o kadar domestik bir birey olmadığım için kıyma, makarna aparatına ihtiyacım olmaz diye düşünüyorum.Makarna kesme aparatı olanlar da var. Normalde her aparat ayrı satılıyor. Seninkinin içinde olması, büyük ayrıcalık canım
Benim de gönlümü o çeldi.
Peki sence ben hiç çiğköfte yapıyor muyum?
Benim kıyma makinem var, yoksa eşime değiştirttirirdimYa ben o kadar domestik bir birey olmadığım için kıyma, makarna aparatına ihtiyacım olmaz diye düşünüyorum.O yüzden seninki kafama yattı. İkisinin de hazne genişliği aynı, 1400 W. Tek fark o kıyma aparatının fazlalığı gibi geldi. Ama bir yandan da diyorum ki sen Antep’te yaşıyorsun kendine gel. İlla ki o aparat kullanılır.