Yok değilO alışkın nasıl olsa birinciliğe
Yapılmaz benceŞahitsiz iş yapılır mı
Emek hırsızıHayır Kara Murat benim
Ben uğraşmadan hazırladım yarım saatteEmek hırsızıyedirmem sana masamı, sen de uğraşsaydın banane
Eşine mi, kızlara mı hazırlattın yoksaBen uğraşmadan hazırladım yarım saatte
Oysaki ben incecik kol böregi açtım elimde kıymalıBen uğraşmadan hazırladım yarım saatte
Eşim evde yoktuEşine mi, kızlara mı hazırlattın yoksa
Uzakta kalmış, benim su böreği gibi herkesin gözünün içine sokacaksın, ekrana elini uzatsalar alacaklardı.sen demesen ben böreği görmemiştimOysaki ben incecik kol böregi açtım elimde kıymalı14 oy aldım
Pideden pizza yapmış arkadaşOysaki ben incecik kol böregi açtım elimde kıymalı14 oy aldım
Sol köşedeki gözleme gibi duruyorEşim evde yoktuKızların bu sıra bana hayırları yok.Cumartesi deneme var.Harıl harıl ders yapıyorlar
Ya masada bir şey yok kiBörek açmadım
Pideden miymiş o, vay anasınıPideden pizza yapmış arkadaş
Yok ya ne gözlemesi biz başka ekmek yemiyoruz.Oda geziyorSol köşedeki gözleme gibi duruyor
Onu bırak p. i. z. z. a tek başına yine yeterşifreli yazdım ki snlaşılmasın
Yazıyor yaPideden miymiş o, vay anasını
Sonra okurum diye direk resimlere daldım benYazıyor ya
Ama okuyan var ciddenSonra okurum diye direk resimlere daldım ben
İşin yordamını biliyor kimsePideden pizza yapmış arkadaş
Tepsiyle koyardım masaya da fasülyeyim diye özenmedim. Dızmana falanda yapacaktım bana kalsaUzakta kalmış, benim su böreği gibi herkesin gözünün içine sokacaksın, ekrana elini uzatsalar alacaklardı.sen demesen ben böreği görmemiştim
Ya bize kalsa neler yapardık korktukİşin yordamını biliyor kimse
Tepsiyle koyardım masaya da fasülyeyim diye özenmedim. Dızmana falanda yapacaktım bana kalsa
Elhan ablammmSeçmek her zamanki gibi çok zor oldu.4 ve 12 ellerinize sağlık canlarım.
Olmuyor işte el kol baglıYa bize kalsa neler yapardık korktukPatlatırdık bir su böreği Ama öylesine olunca
Kaptanım brokoli çorbası yapabilir miyimOlmuyor işte el kol baglı