İçli köfte daha doğrusu analı kızlı yapacağım.Sen yapmazsın alırsınKendin yap kendinPeki sence ben hiç çiğköfte yapıyor muyum?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İçli köfte daha doğrusu analı kızlı yapacağım.Sen yapmazsın alırsınKendin yap kendinPeki sence ben hiç çiğköfte yapıyor muyum?
Benimde var ama bozuldu galiba ya da küstüBenim kıyma makinem var, yoksa eşime değiştirttirirdim
Teşekkür ederimNevreste ellerne sağlık bu arada tabii
Yani faydalı bir alet inşaallah istediğin gibi olurBenim de gönlümü o çeldi.
Yenisini görünce küsmüştürBenimde var ama bozuldu galiba ya da küstü
BelkideYenisini görünce küsmüştür
Analı kızlı bizde zımzık bulgur kaynatılır, sonra soğanlı salçalı baharatlı sosla karıştırılır Canım çektiiiii. Fellah köftesi de olabilir bunun adı emin değilimİçli köfte daha doğrusu analı kızlı yapacağım.Sen yapmazsın alırsınKendin yap kendin
Analı kızlı mı yapacaksınAnalı kızlı bizde zımzık bulgur kaynatılır, sonra soğanlı salçalı baharatlı sosla karıştırılır Canım çektiiiii. Fellah köftesi de olabilir bunun adı emin değilim
Tabii ki hayırAnalı kızlı mı yapacaksın
Analı kızlı içli köfte oluyor.Birde minikleri var.Ama hamuru 1 saate yakın yoğruluyor.Ondan bu makina beni kurtaracakAnalı kızlı bizde zımzık bulgur kaynatılır, sonra soğanlı salçalı baharatlı sosla karıştırılır Canım çektiiiii. Fellah köftesi de olabilir bunun adı emin değilim
Bence sen katılmaTabii ki hayır
Sen değil ben yanlış anladım kuzu evet oTamam işte 3.olan 4.sofra sen değil misin yani yanlış mı anladım
Yarışma bitmedi huuuuSen değil ben yanlış anladım kuzu evet o
Yaaa canooomElimde olsa 13 numarayı yok edecem
Eneeem bianlik gaflete geldik ablaYarışma bitmedi huuuu
şaka şaka kabul ettim artık. Sondan 2.yimYaaa canooom
Heeee. O zaman bizim yediğimiz fellah köftesi mi acaba? kısrlık bulguru zımzık gibi yuvarlayıp haşlıyorlar. Sonra da işte salça, soğan, baharat, maydanozlu sosa boca ediyorlar.Analı kızlı içli köfte oluyor.Birde minikleri var.Ama hamuru 1 saate yakın yoğruluyor.Ondan bu makina beni kurtaracak
Nereye?Bence sen katılma
Ciğerimin kosesiSeçmek her zamanki gibi çok zor oldu. 4 ve 12 ellerinize sağlık canlarım.
Hepsi açık ettiYarışma bitmedi huuuu
Daha ne kaldı nevoşYarışma bitmedi huuuu