Çok beğendim nasılsınNasıl beğendin mi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok beğendim nasılsınNasıl beğendin mi![]()
Bende gelem miKiiiz özele gel cabiiiikisigimlan nasıl belli ediyorum kendimi sana süle
herkes tabaktan canaktan bulur
![]()
Nasip canım,nasibi olan alacak:)Bencede iyi olmuş yoksa buzlugumda duran mayalı ekmeğim ve poğaçami koymadigim için pişman olacaktım![]()
İyiyim nevroş bahçe işleri başladı onlarla ilgileniyorumÇok beğendim nasılsın![]()
Allah kolaylık versin ne dikiyorsunuz:)İyiyim nevroş bahçe işleri başladı onlarla ilgileniyorum![]()
Oranın linkini paylaşsanıza ya çok merak ettimOrayla kıyaslarsak fazlası ile sıradan hemdeherkes busefer niye böyle oldu harbiden
![]()
+1İyiyim nevroş bahçe işleri başladı onlarla ilgileniyorum![]()
Paylaşılamayan Anlar Yarışması 1.HaftaOranın linkini paylaşsanıza ya çok merak ettim![]()
GellllBende gelem mi![]()
Aynen öyle abla valla hayırlısı hazırlarken bile eğleniyor insan vakit güzel geçiyor hele şu pandemide daha iyi oldu pınarın gelmesiNasip canım,nasibi olan alacak:)
Yani yarışma birileri bir şekilde önde oluyor:)
Beni bıraksalar her hafta katılacağımAynen öyle abla valla hayırlısı hazırlarken bile eğleniyor insan vakit güzel geçiyor hele şu pandemide daha iyi oldu pınarın gelmesi![]()
Kabak patlıcan domates çeri domates biber süs biber salatalık fasulye lübyeAllah kolaylık versin ne dikiyorsunuz:)
Katil tutanmi var fasillesin nasılsa ablaBeni bıraksalar her hafta katılacağımBen çok eğleniyorum:)
Allah bereketini versin ,maşaallahKabak patlıcan domates çeri domates biber süs biber salatalık fasulye lübye![]()
Tamam katılacağımKatil tutanmi var fasillesin nasılsa abla![]()
![]()