Çok beğendim nasılsınNasıl beğendin mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok beğendim nasılsınNasıl beğendin mi
Bende gelem miKiiiz özele gel cabiiiikisigimlan nasıl belli ediyorum kendimi sana süle herkes tabaktan canaktan bulur
Önce sen atyasminsay bana foto atmiyürssssünnnn artık
Nasip canım,nasibi olan alacak:)Bencede iyi olmuş yoksa buzlugumda duran mayalı ekmeğim ve poğaçami koymadigim için pişman olacaktım
İyiyim nevroş bahçe işleri başladı onlarla ilgileniyorumÇok beğendim nasılsın
Allah kolaylık versin ne dikiyorsunuz:)İyiyim nevroş bahçe işleri başladı onlarla ilgileniyorum
Oranın linkini paylaşsanıza ya çok merak ettimOrayla kıyaslarsak fazlası ile sıradan hemdeherkes busefer niye böyle oldu harbiden
+1İyiyim nevroş bahçe işleri başladı onlarla ilgileniyorum
Paylaşılamayan Anlar Yarışması 1.HaftaOranın linkini paylaşsanıza ya çok merak ettim
GellllBende gelem mi
Aynen öyle abla valla hayırlısı hazırlarken bile eğleniyor insan vakit güzel geçiyor hele şu pandemide daha iyi oldu pınarın gelmesiNasip canım,nasibi olan alacak:)
Yani yarışma birileri bir şekilde önde oluyor:)
Beni bıraksalar her hafta katılacağımBen çok eğleniyorum:)Aynen öyle abla valla hayırlısı hazırlarken bile eğleniyor insan vakit güzel geçiyor hele şu pandemide daha iyi oldu pınarın gelmesi
Kabak patlıcan domates çeri domates biber süs biber salatalık fasulye lübyeAllah kolaylık versin ne dikiyorsunuz:)
Katil tutanmi var fasillesin nasılsa ablaBeni bıraksalar her hafta katılacağımBen çok eğleniyorum:)
Allah bereketini versin ,maşaallahKabak patlıcan domates çeri domates biber süs biber salatalık fasulye lübye
Tamam katılacağım Gidip sahur hazırlayayımKatil tutanmi var fasillesin nasılsa abla
Sağol yavyummmmmAllah bereketini versin ,maşaallah