Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yavyummm, gazozumu içtim bekliyorm
Töbeeeeee ramazan ramazan istedikleri şeye bakYavyummm, gazozumu içtim bekliyorm![]()
Töbeeeeee ramazan ramazan istedikleri şeye bak![]()
Hazırla bekliyoruzTamam katılacağımGidip sahur hazırlayayım
![]()
Ben varım bul beni çapkınHazırla bekliyoruzbu arada sen varmisin abla kız doğru de
![]()
De get.... Gazoza varana kadar gelmeyen yumurtalardan bahsetHormonlar tavan![]()
![]()
![]()
![]()
Oooo çılgınım.. Buldunmu netHazırla bekliyoruzbu arada sen varmisin abla kız doğru de
![]()
Sendeki enerjiden korktum susDe get.... Gazoza varana kadar gelmeyen yumurtalardan bahset![]()
Piliçleri mi kaldı ki, yımırta yollasınDe get.... Gazoza varana kadar gelmeyen yumurtalardan bahset![]()
Senmiiii asla katiyyen inanmam tübe inanmamBen varım bul beni çapkınÇagırmayı biliyorsun özele
![]()
Ben olsam en sonda olurdumHazırla bekliyoruzbu arada sen varmisin abla kız doğru de
![]()
İşte sanki bilmiyor sattığımıPiliçleri mi kaldı ki, yımırta yollasın![]()
Bugün oldu netimOooo çılgınım.. Buldunmu net![]()
Ben bile inanmmam kiSenmiiii asla katiyyen inanmam tübe inanmam![]()
O varya emin ol kıyıda köşede 3-5tane brakmıştırPiliçleri mi kaldı ki, yımırta yollasın![]()
Bende olurwa atarım sana bebek koşa çips yemiyoruz biz amaBugün oldu netimsağolsun arkadaşlarda cips kola nevarsa gönderdiler şifrelerini yasom ve canom
![]()
Özen ve emekHayırlı akşamlar:)
Bakalım kk neye göre verecek:)