- 12 Aralık 2019
- 17.470
- 54.128
Bi tahmin alayımDoğru buldum o zaman ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi tahmin alayımDoğru buldum o zaman ❤
SoylucemBaşka ne var ki ya. Neyse.
Ben seni telefonun ışığından tanıyorumÇok iyi sofralar gelmiş baya iyi olanlar var evet daha bir düzenli olmalı bencede sponsor yarışmalarında özelliklerde abla.Ben kendimi eleştiriyorum daha iyi olabilirdim normalinden.
Tanimis hemendee tabi alet edavat aynı taninmicak gibimi
Afiyet olsun hepsineTeşekkür ederiz canım Evin kalabalığına veya evdeki eşin ne kadar yediğine bağlı:)
Bak mesela @deynepnaz eşi var,yetişkin oğlu var.Onlara bu sofralar az bile:)2 erkeği doyurmak zor:)Benim 11 yaşındaki oğlum bile benden çok yiyor
Burdan yazamam kiBi tahmin alayım
Aynen öyle canım sıradan olamaz:)Çok iyi sofralar gelmiş baya iyi olanlar var evet daha bir düzenli olmalı bencede sponsor yarışmalarında özelliklerde abla.Ben kendimi eleştiriyorum daha iyi olabilirdim normalinden.
Tanimis hemendee tabi alet edavat aynı taninmicak gibimi
Kulağıma söyle.Soylucem
Demeeeo nasıl oluyir kizBen seni telefonun ışığından tanıyorum
Ondan şehirleri yazmadımKomşu ben seni buldum imsak vakitlerimiz ele verdi C A N O bi de tabaklar tabi
Zaten öncesinde az çeşit yapalım abartmayalım diye konuşma da dönmüştü hepsi birbirinden güzel katılıyorum yorumunaKatılan arkadaşların masalarını beğendim ben, hem sahurun mütevaziliği yansıtılmış, hem de özen gösterildiği anlaşılıyor, çok çeşide gerek yok bence, sahurda insan fazla bir şey yiyemiyor zaten, çok çeşit yapıp sahur masası hazırladım demek de sahur ruhuna uygun olmazdı bence
SöylememDemeeeo nasıl oluyir kiz
Ben söyleyeyim miBi tahmin alayım
Senin de ellerine sağlık şampiyonsun benceBildim bildim komşu
Ellerine sağlık
Hahaja senin de küçük süs eşyaların hiç bakmadım kim kaçta sahuru bitiriyorKomşu ben seni buldum imsak vakitlerimiz ele verdi C A N O bi de tabaklar tabi