Pınar Labne ile ... Sahur Sofraları

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Sahur Sofrası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    490
  • Anket Kapalı .
Çok iyi sofralar gelmiş baya iyi olanlar var evet daha bir düzenli olmalı bencede sponsor yarışmalarında özelliklerde abla.Ben kendimi eleştiriyorum daha iyi olabilirdim normalinden.

Tanimis hemendee 🤣tabi alet edavat aynı taninmicak gibimi 🤣
Ben seni telefonun ışığından tanıyorum🤭

Teşekkür ederiz canım :KK200: Evin kalabalığına veya evdeki eşin ne kadar yediğine bağlı:)
Bak mesela @deynepnaz eşi var,yetişkin oğlu var.Onlara bu sofralar az bile:)2 erkeği doyurmak zor:)Benim 11 yaşındaki oğlum bile benden çok yiyor:KK70:
Afiyet olsun hepsine 😁

Çok iyi sofralar gelmiş baya iyi olanlar var evet daha bir düzenli olmalı bencede sponsor yarışmalarında özelliklerde abla.Ben kendimi eleştiriyorum daha iyi olabilirdim normalinden.

Tanimis hemendee 🤣tabi alet edavat aynı taninmicak gibimi 🤣
Aynen öyle canım sıradan olamaz:)
Ama sağolsunlar herkes sözünü tuttu:)
Fazla kalabalık sofra kurmadılar.Pınar Beyazda çok fazla çeşit vardı.Kasıtlı gidip inceledim:KK70:
Bunlar çok sıradan kaldı:)

Katılan arkadaşların masalarını beğendim ben, hem sahurun mütevaziliği yansıtılmış, hem de özen gösterildiği anlaşılıyor, çok çeşide gerek yok bence, sahurda insan fazla bir şey yiyemiyor zaten, çok çeşit yapıp sahur masası hazırladım demek de sahur ruhuna uygun olmazdı bence 😌
Zaten öncesinde az çeşit yapalım abartmayalım diye konuşma da dönmüştü 🤗🤗 hepsi birbirinden güzel katılıyorum yorumuna 😍

X