Senin resim kalitende sorun varBeni beni
Başımın üstünde yerin varAz önce eşime dedim ki Türkiye’nin her yerinde arkadaşım var. Bursa’daASSOSyal E Elif_Eylul Jenna16 , balıkesirde Oriana , Urfa’da C A N O , Ankara’da HanimKelesimiGetir , antalyada Evva , Sakarya’da yasminsay , Malatya’da Nevreste (o an aklıma gelenleri saydım). Bana ne dese beğenirsiniz sanki gitsen seni karşılayacaklar, misafir edecekler. Ben böyle oldum
ThanksssAma efsane olmuş
Herzaman kapim acikAz önce eşime dedim ki Türkiye’nin her yerinde arkadaşım var. Bursa’daASSOSyal E Elif_Eylul Jenna16 , balıkesirde Oriana , Urfa’da C A N O , Ankara’da HanimKelesimiGetir , antalyada Evva , Sakarya’da yasminsay , Malatya’da Nevreste (o an aklıma gelenleri saydım). Bana ne dese beğenirsiniz sanki gitsen seni karşılayacaklar, misafir edecekler. Ben böyle oldum
İşim düşmeseHerzaman kapim acik
İşin düstugunde beklerim
Nasil yani
Bugün denk gelmedim senle sanki bu topikteNasil yani
Bugun islerim vardi takimdaydim aradaBugün denk gelmedim senle sanki bu topikte
PekiBugun islerim vardi takimdaydim arada
Başımızın üstünde yerin var canımAz önce eşime dedim ki Türkiye’nin her yerinde arkadaşım var. Bursa’daASSOSyal E Elif_Eylul Jenna16 , balıkesirde Oriana , Urfa’da C A N O , Ankara’da HanimKelesimiGetir , antalyada Evva , Sakarya’da yasminsay , Malatya’da Nevreste (o an aklıma gelenleri saydım). Bana ne dese beğenirsiniz sanki gitsen seni karşılayacaklar, misafir edecekler. Ben böyle oldum
Hanım abla İstanbul’daAz önce eşime dedim ki Türkiye’nin her yerinde arkadaşım var. Bursa’daASSOSyal E Elif_Eylul Jenna16 , balıkesirde Oriana , Urfa’da C A N O , Ankara’da HanimKelesimiGetir , antalyada Evva , Sakarya’da yasminsay , Malatya’da Nevreste (o an aklıma gelenleri saydım). Bana ne dese beğenirsiniz sanki gitsen seni karşılayacaklar, misafir edecekler. Ben böyle oldum
Bi şey değişmez artık, uçuyosunNevoş yarışma bitti demedi
Tanımıyor diye öyle düşünüyordurAz önce eşime dedim ki Türkiye’nin her yerinde arkadaşım var. Bursa’daASSOSyal E Elif_Eylul Jenna16 , balıkesirde Oriana , Urfa’da C A N O , Ankara’da HanimKelesimiGetir , antalyada Evva , Sakarya’da yasminsay , Malatya’da Nevreste (o an aklıma gelenleri saydım). Bana ne dese beğenirsiniz sanki gitsen seni karşılayacaklar, misafir edecekler. Ben böyle oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?