Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ben yapamam KankirellamHaftanın birincisi olarak sen yap kanka eleştiriyi![]()
Bir şeye alınmam mı gerekiyordu kaçırdım galiba ahjsjkajajsjHemsom saka yaptim alinmadin dimi![]()
Yatakta sunum yapma dedim yaBir şeye alınmam mı gerekiyordu kaçırdım galiba ahjsjkajajsj
Önde çok detay var. Detaylardan tatlıya odaklanılmıyor. Bisküvi koymasaydın, labne arkada veya yanda olsaydı. Bir de tatlında muhallebi az görünüyordu, 3 tane çekseydin ama muhallebili daha fazla görünseydi. Bitti. Yoksa çok güzel sunumun ufak tefek eleştiri.
Öyle çektiğim 1-2 foto vardı aslında ama Nevonun seçtiği bence de diğerlerinden daha güzel. SaygılarÖnde çok detay var. Detaylardan tatlıya odaklanılmıyor. Bisküvi koymasaydın, labne arkada veya yanda olsaydı. Bir de tatlında muhallebi az görünüyordu, 3 tane çekseydin ama muhallebili daha fazla görünseydi. Bitti. Yoksa çok güzel sunumun ufak tefek eleştiri.
Tabi kanka aldın yine birinciliği rahatsın ohYok ben yapamam Kankirellamhepsini yerim ama
![]()
Daha almadım ama bitmedi kanki yaaTabi kanka aldın yine birinciliği rahatsın oh![]()
Bitti kanka bitti daha neyi bekliyonDaha almadım ama bitmedi kanki yaa![]()
Nevoş yarışma bitti demediBitti kanka bitti daha neyi bekliyon![]()
Bende yapıyorum bunu
Nevreste canım merhaba ben yarışmada yokum haberin olsun
Soyağacını bir araştır, bi yerlerde bi Trakyalılık mevcutBende yapıyorum bunu![]()
Kısmen göçmenlik var dede ve babanne tarafındanSoyağacını bir araştır, bi yerlerde bi Trakyalılık mevcut![]()
Tamam canımNevreste canım merhaba ben yarışmada yokum haberin olsun![]()